Vadå glömsk?

Alltså, jag skulle ner och sätta på två nya maskiner tvätt, trycker på start och börjar hänga upp den färdiga tvätten. Då kommer jag på mig själv, jag har ju inte lagt i nåt tvättmedel! Shiit, så irriterande! Så nu väntar jag på att maskinerna ska bli klara, typ 20 min till och sen blir det att sätta på dem igen! Så skojjj!

Idag stannade jag hemma, ville inte gå upp imorse, tror jag har för mycket kring mig just nu eller så är det bara det att jag har svårt för att hantera det. Kan ju vara så med ju..Såg Derailed innan, riktigt bra film, undrar varför jag inte sett den tidigare?! Ska snart kolla på Den nya människan. Kommer ihåg att jag och kusinen pratade länge om att gå och se den på bio men det blev aldrig av. Hoppas ju bara att den är bra, de kallar ju den för det svenska gökboet. Kan bli intressant..

Lovade anders igår att jag skulle börja packa ner våra vinglas men det har inte blivit av. Tänkte egentligen dammsuga för att kompensera det men det blir nog imorgon jag gör det istället. Har ingen ork just nu..Blir att lägga krafter på middagen sen, längtar redan =)

Har väntat med spänning på posten idag, leilas tidning skulle ha kommit men nej, bara reklam...!! Så tradigt när man förväntar sig att den ska komma! Aja, hoppas verkligen att den kommer imorgon, har ju sett fram emot den!


Ha en go tisdag! // Chelle

Jepp jepp

Vilken seg dag det var i skolan idag. Kan bli för mycket film rent läromässigt faktiskt! Ahh..Aja, nu har jag vaknat till liv igen tack vare kaffe, det behövdes! Kollade min mejl just, har fått svar från tv4, mejlade dem igår angående gasugnen. De trodde inte att min favvo-kille Per Moberg hade gasugn men de gav lite tips så just nu känns det lite bättre..Ska fortsätta mejla lite folk så jag kan släppa min jobbiga oro. Ska dessutom skriva kontrakt på onsdag så då ska heimstaden grillas! Ska verkligen vara på!

På tal om ingenting så funkar träningen bra =) Gör mina situps och gumpmoves :) Och faktiskt så känns det jävligt bra, ska snart ut i vardagsrummet och köra ett gäng hehe. Börjar få klämm på det, hoppas jag iallafall, tanken är ju att gå ner, det är ju bara så!

Jepp, bye!



Fix och idéer

Jag kan verkligen inte sluta tänka på flytten, ska bli så kul!! Har redan börjat smida planer i mitt huvud, sen är det en annan femma att få anders att gilla dem =) Men iallafall, nu äntligen kan vi köpa de möbler som jag saknat ett tag plus att vårt hem kommer kännas mer som att vi faktiskt bor där! Tänk att bara som en liten sak som tavlor på bäggarna får mig att redan nu kolla runt och fundera, detta är verkligen kul! Här kommer lite av grejorna som jag har "planerat att vi ska inhandla":




MEN, jag håller på att få panik över en sak, den jävla gasugnen! Bara tanken på den får mig att inte vilja flytta in men så ska det ju ändå inte vara! Gasspisen går väl an, kan vara kul att få prova på den. Men nu har jag suttit och läst i olika forum om hur man använder en sådan ugn och jag får snart spel! Det verkar ju som att matlagningen inte riktigt funkar i en sådan! Jag som fullkomligt älskar att laga mat, ska jag bli handikappad i det nu eller??!! Är den nån som vet och kan tipsa mig så vore jag evigt tacksam, jag vill ju fortfarande kunna göra gratänger, baka osv. Det måste ju finnas några knep men jag hittar dem inte! Faaan!

//Chelle

Lev på rätt sätt, här och nu!

Det har jag och kuratorn pratat om de gånger vi träffats och hon har ju så rätt. Hon gör det klart för mig på nåt så enkelt vis som bara hon kan, gillar henne faktiskt. Det känns som vi har fått bra kontakt och efter varje möte känner jag mig ett par kilo lättare. Så ska det ju vara!

Just nu känns det som jag flyger på små moln, saker och ting börjar bli riktigt bra tycker jag. Skolan går skitbra, är så stolt över mig själv då jag har fått väldigt bra betyg och jag tycker att det är roligt! Förr fasade jag för skolan och gillade det inget vidare men där har man fina vänner och bra lärare och ens intresse väcks på nytt nästan varje dag. Intressant är det iallafall!

Sen befinner sig jag och Anders i en bra period just nu, eller ja, den har hållt i nästan 2 månader. Detta gör mycket, vi har så himla kul och mysigt på alla sätt. Kan inte kännas mer rätt än nu! Klart man tvivla när man har det jobbigt men jag tror att det ska vara vi, jag kan inte tänka mig nåt annat!<3 Hade det väldigt jobbigt kring jul och lite innan det. Vi levde stressigt och kunde inte komprimissa och kände väl olika om viktiga saker antar jag men nu är vi back in the game =)

Och som om det inte skulle vara härligare än att vi ska flytta också! Jag fattar det inte riktigt än! Men det är en lägenhet i Kirseberg nära antalten (tror inte jag behöver vara orolig egentligen men det känns lite skumt). Den är på 94 kvm fast så stor känns det inte. Men dock är planeringen bättre än den här och där är ingen jävla öppen planlösning!! Så det är najs, verkligen! Har redan börjat fundera på nya möbler och sådär men anders bara skakar på huvudet och tycker vi ska lugna oss lite grann, jag kan inte! =)

Nä, nu är det snart jobb, har ingen lust alls men det är kanske för att jag måste ta nåt att äta så humöret blir stabilt igen hehe. Ha en go lördag! // Chelle

Well

Här kommer lite bilder från helgen, blandad kompott men härligt har det varit! =)



Tack annie och jimmy för en underbar helg!! Kunde intevarit bättre!!

Tyvärr har jag ingen bild från igår när jag och erica träffades. Men det var jätteroligt och vi åt goda bageln som faktiskt blev bra för att vara första gången =)

Och sen kommer här lite bilder på nya kreaktioner från helgen, satt en stund igår och detta blev resultatet:

Halsband med kedja 150kr



Armband 120kr



Örhängen 80kr



Hör som sagt av er om ni hittar nåt ni gillar =)

Hejsvej!

Entré a la Värnhem

Där har annie och jag varit idag =) Vi möttes upp vid pärlbutiken där jag behövde lite fler hattnålar och sen traskade vi in på Entré. Ganska tufft de har byggt stället ändå men helt klyddigt. Tur där fanns kartor. Dock lite för få. Det fanns även för få toaletter och bänkar kom vi fram til men annars var det okey. Himla mycket folk men hoppas det lugnar sig med tiden, annars blir det för bra alltså! Hade jag fått bestämma hade jag velat haft mer i amerikans stil med olika bås eller hur man ska säga. Iallafall nåt annat än det här..Mnnja.. Men jag hittade min väska och de hade 20% på allt inne på accent så jag blev skitglad, det gjorde min dag! Efter det köpet gick vi och åt, restauranger på sidorna och stolar och bord i mitten. Vet inte om jag gillade det heller. Man kände sig väldigt stressad med en massa folk omkring och där var inte avskärmat eller nåt så man såg alla kring sig samt hörde vad bordskamraterna pratade om. Njaa....! Men jag åt god kyckling med nudlar så jag var ändå nöjd hehe. Och annie provade nån medelhavsrätt som var hygglig. Men tradigt att de var lite dyra, hade nog tjänat bättre på om de sänkte priset en aning. Det är bara vad jag tror =)

Japp, det var det, just nu iallafall. Ha det askalas! // Chelle

Ojsan!

Tur man har vakna människor runt sig. Idag är ju ingen torsdag, det är ju onsdag!
Aja, provet gick nog bra, var klar ganska snabbt så sen tog jag och katarina bussen till Maxi. Där mötte Anders upp mig och vi fick handlat utan en massa klagosånger så det var skönt! Har precis packat upp plus att jag tog en storstädning av skafferiet så nu är där också fint =) Nu är det mys med lite kaffe innan jag ska fixa dagens middag: egen pytt med kassler, bacon, potatis, lök och paprika. Sen ikväll är det ju Lelia på landet och då sitter jag klistrad kan jag tala om. Underbart program! Längtar tills nästa vecka när hennes tidning kommer ut i butiken, spännande!

Annars så längtar jag tills på lördag då jag förmodar att jag och annie ska sitta med pärlorna. Har några kul idéer om nya örhängen så vänta tålmodigt så lägger jag ut bilder =) Annars så kan ni ta en extra kik på de andra bilderna och kanske hitta nåt?!

Ha en go ONSDAG! Hihihi... // Chelle

En vårig torsdag

Sitter i skolan och väntar på att ha dataprov..får väl se hur det går :S
Annars så njuter jag av den underbara sol som lyser utanför. Helt underbart med vår. Har ni känt doften?

Efter provet blir det att möta upp Anders och handla på Maxi. Skönt att få hem lite grejor faktiskt! Hoppas de har sådana där hårda päron, det är gott det! Dessutom behöver vi lite ingredienser tills på lördag då förmodligen Annie och Jimmy kommer för att umgås med oss =) Vi ska ju ha lite gott med middag och så, mys!

Imorgon ska jag luncha med Annie på Entré! Ska bli riktigt roligt att se hur där ser ut och hoppas hoppas att de har lite roliga erbjudanden som passar plånboken. Man får ju inga nya pengar förräns nästa vecka.
På söndag har Erica och jag bestämt att vi ska gå en sväng på ikea och fika och kolla lite grann, ska bli roligt att se henne igen, var alltför längesen nu tycker jag! Hade behövt lite nya burkar och sådär så får se vad vi kan hitta =)

Nä, nu börjar det bli dags för prov så vi ses // Chelle

Vårdag

Underbart väder idag! Tyvärr blåser det en del men men..Och jag är dessutom superförskyld och hur kul är det? Allt blir så mycket jobbigare och svårare. Baka att få ordentligt men sömn är en utmaning. Fy..Nä, det blir att supa i sig en massa te och halstabletter.

Igår kom en glad överraskning-------> Vi ska på lägenhetsvisning den 24! Kommer titta på en trea på Kiresberg =) Jag känner mig superglad men det kan vara farligt att ta ut saker och ting i förskott så får ta och dämpa mina känslor kring detta lite. Men vi som verkligen vill flytta! Aja, som sagt, ta det nätt.....!!

Eftersom både jag och anders inte känner oss helt 100 så gjorde jag gulaschgryta igår. Gud så god den blir =) Och det var faktiskt gott med just soppa/gryta när hals och näsa inte är vad det ska...Idag blir det nog potatismos och bräckt kassler, det är mums det med.

Längtar så tills på tordag, då är det ENTRÈ med annie som gäller. ska käka lunch där och se om de har ngra trevliga erbjudanden eftersom det är invigning :) Hoppas att de har min väska på accent. har hittat en jättefin som jag bara måste ha. Min vanliga har börjat gå i sönder men så blir det ju när man haft dem ett tag. Dessutom har den fått genomlida både regn, snö, frost och ja..allt som hör hösten/vintern till. Så den ska jag ha, så är det bara =)

Nä, nu längtar jag efter dig min tvilling så hoppas vi snart ses!
//Chelle

Försäljning

Här lägger jag upp lite bilder på en del av vad jag säljer för typ av smycken.
Hittar ni nåt ni vill ha men i annan färg eller annat så säg bara till när ni gör beställningen. Välkomna till en del av min vackra värld =)

Svävande smycken: Armband 120kr, Örhängen 60kr
Finns möjlighet till Halsband 200kr







Armband 150kr



Armband i stål 120kr



Kedjehalsband 120kr



Alla örhängen 60kr





Ringar 50kr



Stora örhängen 80kr



Vanliga halsband 100kr
Länga halsband som man knyter 120kr

Om jag ska skicka era beställningar tar jag en extraavgift på 10kr då smyckena väger en del.
När ni betalar sätter ni in pengarna till mitt bankkonto som jag uppger vid beställning.
Hör bara av er om ni har frågor, idéer eller vill beställa!
Välkomna att höra av er!

//Chelle

Pryltankar och förhoppningsvis inköp också =)

Jepp, har vatt skitduktig idag! Gjorde klart min kära Vera och känner att jag fick med vad jag skulle så hoppas läraren också tycker det. Efter Vera blev det ett avsnitt av Spindelmannen, övernajs! Efter det fick jag ett ryck och började först att plocka undan lite och sen åkte damsugaren fram samt att jag städare toaletten och tokade golven. Dessutom gick jag över alla våra listor så nu är de vita igen, syntes ju inte innan för allt damm =) Efter det diskade jag undan och bytte sängkläder. Gus vad jag har hunnit med! Och anders tappade nästa hakan när han kom hem "har du slått dig Michelle"?

Så nu njuter jag av vårt hem för nu är det faktiskt trivsamt och fint! Kom att tänka på ikea och detta är mina framtida inköp:






Sen hittade jag en underbar hemsida www.casualliving.se
Och dessa bilder säger väl allt när det gäller vad jag vill ha!!





Nu vill man bara ha våren/sommaren här! Gud vad jag längtar!

// Chelle

Det är vår i luften

Vad kan en sånhär morgon passa bättre än äggröra med paprika och ett glas oboy?! Blev sjukt sugen på det så varför inte?
Igår var en bra dag trots allt. Började med att jag vaknade halv åtta, kollade på Vakna och sen blev det att sitta med Vera tills jag och jannice bestämde att hon skulle ta med sig hunden och komma hit. Vi tog en skön promenad vid ett och sen följde hon och Nala med upp en stund och sedan skulle jag ta bussen till kuratorn så vi skildes åt. Men vi ska ju träffas igen på fredag och det ska bli kul! Var jätteroligt att ses och det kändes inte alls att det gått många år sedan vi sågs sist, skönt!

Väl hos kuratorn trodde jag att jag skulle börja gråta när jag berättade min situation men jag klarade det. Brände lite i ögonen men gick bra, tycker inte om att gråta inför främmande männiksor. Men kuratorn var faktiskt duktig och hon kunde förstå hur jag kände mig. Vi konstaterade att jag inte måste släppa mitt förflutna men att jag ska kunna kontrolleras det om minnen kommer och så. Sen pratade vi lite om att jag är rädd för att själv bli förälder. Men där såg vi det på två sätt:
1) Jag kan ge mina barn det jag aldrig fick och känna mig stolt över att jag vet vad barn behöver, att det är en styrka i sig.
2) Jag kanske följer mina föräldrars mönster men förhoppningvis blir jag varse om det och kan tidigt bryta det.
Var iallafall skönt att komma dit och vi bestämde att ses igen så fick en ny tid direkt. Kändes som hon lyssnade på mig och tog mina funderingar och tankar på allvar. Det behövde jag. Och jag kände på mig att jag skulle känna mig lätt som fjäder efteråt och det gjorde jag minsann, trots mina extra kilon =)

Efter kuratorn blev jag hämtad av anders och vi åkte och handlade på Bulltofta kött. Blev hela 12kg! Men nu är frysen full och det känns väldigt skönt. Nöjda var vi iallafall när vi kom hem. Nu väntar en massa goda middagar på oss haha!

Nä, nu är det Vera som gäller och att få fint här hemma tills imorgon, weeii!
// Chellelicious

Ny vecka

Tycker veckorna går lite för fort bara, var blir tiden av?
Skulle ha fikat med Jannice idag  menmådde inte så bra så fick avboka. Istället bestämde vi på fredag vid lunchtid =) Ska verkligen bli skoj, har inte sett henne sen Videdal. Kul när kontakter återupptas tycker jag!

Imorgon blir det i övrigt att gå upp i tid för jag har en fullspäckad dag. Men jag känner mig själv så jag lär nog vakna vid åtta och då kan man ju börja så nätt med antingen städningen eller Vera. Sen på eftermiddagen ska jag till kuratorn, vill inte med måste! För min egen skull. De här mardrömmarna och minnena kan inte fortsätta. Jag orkar inte det. Måste ta itu med min vrängda verkligehet. Hoppas kuratorn kan hjälpa mig med det, annars får jag söka mig någon annanstans. Får ta det då. Nu är det imorgon det gäller. Vet att jag lätt hade kunnat ringa henne och uppge en dum bortförklaring men jag ska inte svika mig själv, jag måste göra detta för min egna skull.

Nä nu ska det diskas och förberedas mat. Måste bara berätta att jag gjorde världens godaste gulaschgryta igår. För första gången! Stolt var jag minsann och vi njöt båda två.

Bye!

Grå söndag

Igår var en helt underbar lördag. Vi skulle nämligen till Bårslöv och träffa Liam, Daniela och Kim. Bilresan upp var himla mysig. Anders och jag körde inom landskrona för vi ville ha en blomma med oss samt ha ahlgrens bilar med till Liam =) Dessa två köp var mycket uppskattade av vederbörande. Till middag åt vi chili con carne, fy så mumsigt det var, åt och åt haha. Liam hade ögoninflammation så han var så svullen i ansiktet plus att han hade feber men han orkade busa med oss ändå, gullunge ♥ Efter middagen tog vi en promenad för att se vart Liams dagis låg och så kollade vi på husen runt omkring, drömde mig verkligen bort. När vi kom hem från promenaden var det dags för Liam att vila och vi blev njudna på äppelkrans, de nya ballerina samt kaffe och te. Mys. Tradigt man ska bo så långt ifrån varandra men vi skojade om att kanske mötas i Lödde :) Det hade vatt nåt det =) Jag hade gärna flyttat uppåt landet men det hade ju gjort att det var långt ifrån mina andra nära och kära. Klurigt det där.

Idag är det iallafall tvätt som står först ut på dagens planering. Sen kan jag inte dra på min dejt med Vera, den måste jag komma igång ordentligt med. Har ingen lust att sitta med den sista dan innan det ska lämnas in. Nepp, så det ska jag ta tag i. Annars så blir det inget direkt som händer idag skulle jag tro. Har egentligen lust att åka och göra nåt sen, Ikea eller nåt men tror inte att det blir av. Vi får se helt enklet.

Efter bårslöv igår så satt vi först vid datorerna ett slag och sen gick jag in i vardagsrummet och myste med pärlor och vin. Kul att inspirationen har hittat tillbaka till mig =) Men ska inte säga för mycket, man vet aldrig om man får ett bakslag. Torsdagkväll ser jag iallafall fram emot, mycket. Ska först ordna middag till annie och mig och sen blir det att resten av patrasket kommer. Skoj!

Jag tappade bort mig efter bårslöv. Efter att jag suttit med pärlorna i typ en timme så kollade anders och jag på Saw V. Riktigt bra var den. Ja, hela serien med filmer är konstverk enligt mig. Ganska härligt att vara rädd, tror man släpper ut nåt från kroppen då haha. Ja, jag och mina teorier. Har man inte sett de andra fyra filmerna så är det verkligen ett tips! Dem ska bara ses helt enklet!



Good Sign

Igår kväll njöt jag verkligen, kollade nämligen på Leila på landet. Det kommer jag prioritera framför Greys tyvärr. Men jag bara föll för detta program och mådde så bra under den ynkliga halvtimmen, vill ju ha en hel timme! Men jag är glad över att denna fantastiska idén har kommit att bli ett program! Sen läste jag nånstans att den 31:e mars kommer en tidning med henne! Den heter Leilas Country Living. Håll utkik om ni som jag älskar henne. Äntligen är hon tillbaka och dessutom som aldrig förr! Lovely.

Lyssnade en hel del på Emilia igår. Fick bara för mig att damma av denna underbara skiva! Spelade sönder låten Good sign men den säger en hel del. Tog mig en funderare på denna låten och mitt liv. Jag tog även ett beslut på riktigt, eller ja, ett antal faktiskt:

* Få ordning på mig själv och hålla det- fixa håret, klä upp mig, måla mig lite oftare, osv.
* Satsa på träningen, jag ska bli SLIM! Iallafall till sommaren. Jag ska göra av med fler kalorier än jag stoppar i mig. Its a promiss to my self!
* Börja gå på massage så mina jobbiga knutar försvinner och jag kanske kan få lättare att gå snyggt och bära upp mig själv.
* Ta kontakt med kuratorn på skolan, måste ta tag i mina mardrömmar och minnen. Annars kommer jag inte orka vara Michelle. Och jag ska inte bli sjuk, det är ett beslut jag har tagit.
* Inse och mötas med mitt förflutna, detta kan jag göra med lite handledning och verktyg.
* Lita mer på mig själv och sluta vara rädd för livet, ska leva det istället, men på mitt sätt.

Punkterna på listan är dessa än så länge, man kan inte ha för många- då kan man inte genomföra dem. Och detta kräver mod och angagemang, känner att jag har det och jag ska vinna- MIG SJÄLV!


// Chelle




Funderingar kring livet

Ja, jag är lite dryg, men nu är jag där med mina funderingar och minnen igen. Blir det jobbigt att läsa så stäng ner bloggen, det är okey! Jag bara måste få ut det nånstans.
Sökte av nån anledning på Youtube och började lyssna på Lillemans Tonårstankar. Fan vilka minnen den väcker. Alla de kvällar som man låg och lyssnade på denna låten under täcket med tårar som rann. Man trodde att det skulle bli bättre, att allt skulle försvinna när man vaknade nästa morgon. Att allt hade varit en mardröm.

 Ja, uppväxten var fan inte lätt. Fy, som man saknade det man inte hade, trygghet. Visst hade man goda stunder med familjen ibland men tyvärr så är det inte det man minns starkast. Tyvärr är det det jävliga i ens uppväxt. Minnena faller på det jobbiga som man varit med om. Tänk så ofta man fick höra att man inte dög, man bestraffade oss med hot för att man inte insåg att det var er som det var fel på- inte oss.

Ja, det fanns en massa fel och brister i min familj. Men vilken familj är ofelbar? Det finns inte men när man är i skiten så tror man att man är ensam och man vill bara ha en utväg. Tänk bara alla saker vi varit med om, rättegången om LVU. Jag var tvungen att sitta med på den fast jag inte ville och när de ställde frågor till mig så lipade jag bara. Jag minns även många gånger då man skulle till sicialen och kräka av sig allt det jobbiga. Det brukade heta "Har helgen varit jobbig igen? Har det funnits alkohol med i bilden? Vad gjorde ni syskon när mamma och pappa bråkade? Bråkade ni barn också? Tog mamma några piller? Ja, så såg det ut. Vilka tonår säger jag bara. Orkar inte dra mer just ikväll men det finns mer i mitt medvetna.

Kan säga nu i efterhand att det är tack vare min barndom som man har haft sina konstigheter, och har fortfarande. Det är skrämmande vilka spår barndomen satt. Jag hade väldiga problem att träffa nya männiksor och ibland kommer det fram i mig i nutid. Osäkerheten levde jag länge med, att lita på andra människor- det fanns inte. Att gå ut och roa mig, det har jag aldrig blommat ut i, tråkigt tycker jag eftersom jag faktiskt ärligt talat är livrädd för att gå ut på klubbar, barer osv. Och detta veta alla som känner mig väl, ni har alla varit med om dumma bortförklaringar eller att jag sagt att jag inte känner för det. Synd man inte är som alla andra, men jag är iallafall jag, det är ju värt nåt har jag lärt mig.

Nåja, nu är det nya tag och jag är medveten om att jag duger, jag vet det äntligen nu! Bättre sent än aldrig.

Jag sökte en utväg så länge. Jag tror jag fann den. Den kallas livet- på riktigt. Minnena måste jag ta tag i. Annars går jag under. Kan man inte bara trycka på en knapp och radera? Nä, det är det som är livet.

Little bit of this, little bit of that

Vilken lång dag det var igår. Satt först med etiken och sen blev det att fixa det sista i arbetet i social omsorg. Det var skönt att vi fixade lite men nu är man mätt på det. Imorgon ska vi dock ha redovisning om arbetet, tror jag. Läraren är inte direkt duktig på att gå ut med information så vi får la se. Känner bara att jag vill avsluta det ämnet nu, det är inte kul längre. Men så har vi kära Vera kvar, jipppie eller INTE! Men jag ska banna mig börja idag och inga undanflykter! Nänä, vi säger väl det hehe.

Anders var snäll och hämtad upp mig vid skolan igår och sen fick vi besök av annie och jimmy. Killarna ville spela lite innan guldklimparna åker till gran canaria så vi satt o kollade i kokböcker och mös med te. Lovely as always. Sen fixade vi en god sallad till oss girls och killarna fixade nachos. Supernajs! Sen kollade annie och jag på olika flygpriser till london. Tror att det blir easyjet, verkar som de är billigast. Sa till annie att jag redan kan se oss flumma runt på flygplatsen och leta efter vår gate och liknanade. Vi skrattade gott! =) Den resan kommer bli ett av de bästa minnena man har medsig sen, det känner jag på mig!

Skulle haft tjejknyte på fredag men alla har hoppat av så det blir bara jag och michaela och sumo. Men vi ska nog hitta på nåt gott =) Blir nog nån film och mys. Det känner jag att jag behöver!

Ska mysa med kaffe och någon kokbok, känner att jag måste slappna av lite =) Men först blir det lite Hem till gården och Spider-Man, det går ju varje vardag kl: 13.50 och det är ett måste när man är hemma, så det så!

Hejsvej!

RSS 2.0