Body language

Försöker att få mig själv på lite gladare humör, av att lyssna på Body language med Jesse McCartney. Söt bit.

Med tanke på kommande månad så behöver jag massor av annat positivt just nu. Ahh, magknip.
Men får sätta mig med pärlorna imorgon innan jobb så man kan koppla av lite och tänka på söndags party. Fokus fokus!

Kände mig lite febrig innan på jobb men som tur var gick det över, har fan inte tid att vara sjuk och förlora pengar, nepp!!

Nä idag orkar jag inte blogga, have nothing to tell.

Sussa sött // Chelle

Feelings.

Wherever, wherever, wherever you go.
Wherever, wherever, wherever you go.
Wherever you go,
Always know,
'Cause you make me smile even just for a while.


Usch ja, Anders är sjuk med feber. Sjukt tråkigt för han är aldrig sjuk annars men när han väl blir det så blir han ordentligt dålig. Har fått i sig lite mat trots att det inte smakade så mycket men annars så är det te och alvedon var fjärde timme som han får ner. Och på natten har han det kämpigt stackaren med att andas.Usch ja..

Jobbade min sista helg på skarven och bjöd på kaka, var uppskattat =) Och härligt att jag fick arbeta med Linnea, det gjorde min dag! Så vi planerar ett ikea besök för vi är båda ute efter rött poslin hehe. Så en sväng dit blir framöver. Linnea köpte dessutom lite smycken av mig då hon inte kan delta på söndag. Söndag ska bli riktigt trevligt för övrigt, en del som det är första gången för så det är skoj!

Måste bara säga det att Tove gjorde Himlen är oskyldigt blå superbra i fredages idol! Fick verkligen gåshud och tårar i ögonen. Vackert!

Nu ska jag ner till tvätten och sen blir det tvtittande med te framför ullared!! Annie vi ses där på andra sidan skärmen!

// Chelle



Helgen närmar sig the end.

Har haft det helt makalöst bra i sjöbo denna helgen! Hade först smyckesparty i tordags strax utanför sjöbo hos emma, supertrevlig kväll och jag fick sålt en del =) Sedan blev det hem till tess och martin och avslutade kvällen med kaffe och mys.
I fredags fyllde martin år och var tvungen att jobba så vi andra hade mysfrulle och efter lunch tog vi oss till city gross i höör och handlade till kalaset som var igår. Men först åkte vi inom ett matställe och köttade in mat så vi skulle stå oss ett tag. Men jag måste säga att det var ett fantastiskt city gross, såå mycket bättre än det i malmö! Vi gick där och lullade och handlade i godan ro men efteråt var ju anders så förstörd haha.

Mörkret kom krypande och det regnade satan när vi körde mot sjöbo igen. Väl hemma packade vi upp och tog en kopp kaffe och sedan blev det idol med tess, martin, tess två systrar och yoshi. Supertrevlig kväll! Och så blev vi visade en kille på youtube som kunde sjunga både som en man och en kvinna. Otroligt! Hur fan gör man hehe?!

Igår hjälpte vi till att förbereda kalaset och jag skar alla grönsaker till tacosen medans martin och tess flög fram och tillbaka med dammsugare och mopp =) Härligt hade vi iallafall. Och sjukt gott var det och jag ordnade en guacamole, faan va jag är grymm!! Otroligt god! Hade även fått order om att plocka fram mina smycken så fick även in lite cash under gårdagen. Superkul att folk gillar det jag gör, värmer i hjärtat!

Tess och martin hade ordnat en fiskdamm efter att vi ätit men vi vuxna fick inte vara med, dock blir det kanske nästa gång =) Härlig kväll var det iallafall och jag har verkligen laddat om batterierna för ett tag här nu framöver. Finns inget bättre än att få komma hemifrån ett tag för sen när man kommer hem så uppskattar man sitt hem så mycket mer, eller?!

Väl hemma igår kollade vi Batman- the dark night, den är bara så braa! Och anders är superläskig när han ska härma jokern med tungan haha. Sötis.

Såg i leksakstidningen igår ett spel som jag verkligen önskar i julklapp med disney, eller som martin säger disnep!! =) Inte bara för barn så det tyckte jag var perfekt! Man kan ju alltid önska.

I eftermiddag ska vi fira älskade lillebror på o´learys med god mat och ha det härligt. Ska bli riktigt mysigt. Men innan dess ska jag ta upp tvätten och fixa till mitt yttre så vi synes!

Har fått förfrågningar om ett par nyanser i pärlväg så här kommer några bilder från barapyssel.se









Happy birthday lillebror!! ♥

// Chelle

Mina favorit inredningssidor på nätet.


Har ju fått en förfrågan om jag inte kunde tipsa om vilka inredningssajter som jag ständigt är inne och kollar.
Jo men visst, här är ett gäng:

* http://countrystyle.se/

* http://alvashus.se/

* http://www.systerlycklig.se/

* http://mixin.se/

* http://tildasmamma.se/

* http://www.perlanliving.se/

* http://www.cosyliving.fi/shop/index.php

* http://louiseinterior.jetshop.se/

* http://www.eikkala.com/

Hade en jobbig dag igår på skarven, hoppas denna kvällen blir bättre. Sen är ju näst nästa helg min sista att jobba där och det känns ändå helt okey att gå vidare. Jag är fylld av spänning ang viktoria, vi åkte ut och orienterade oss igår. Dock blir det klydd med bussarna, får gå typ en kvart från busshållplatsen. Men jag ska skriva till skånetrafiken att de måste lägga om nån busslinje för det håller ju inte i längen. Dock så kommer ju många snart att flytta in i lägenheterna så alla behöver ju kunna ta sig.

Nu ska jag käka frulle och sen ta upp tvätten, duscha och sen iväg till jobb.

Ha en god söndag och grattis pappa på fars dag!

// Chelle

Melrose place och kaffe känns som en bra start.

Som vanligt vaknade jag tidigt, kan ju aldrig sova längre än halv nio. Gick upp och satte mig att kolla lite trevliga inredningsbutiker på nätet. Nu när man har fast lön varje månad är det en helt annan frihet att kunna se efter vad man så småningom vill köpa till sig själv och sitt hem. Och att samtidigt kunna ha ett ordentligt sparande! Det känns tryggt.

Strax blir det en kopp kaffe och lite frulle. Sen ska man jobba kl 14 men innan det ska vi åka ut till kalkbrottet och kolla vart man ska infinna sig den 1 dec. Lika bra att veta redan nu med buss och så. Hoppas att det löser sig, såg jobbigt ut igår när man kollade eniro och skånetrafiken..Men vi ska inte ge upp hoppet än.

Igår annars hade vi bara en riktig hemmakväll med idol, ostkrokar och lite robert gustavsson-humor emellan idol. Kände mig nöjd med att Rabih åkte ut, skulle han gjort för längesen men småtjejerna går ju bara på att han är "söt". Bäst under kvällen var ju Eric och Mariette! Men jag blev verkligen ledsen när Eddie skulle sjunga sin favolåt, han totalt förstörde den! Irriterande!!

Nåja, dags för att väcka Anders.

// Chelle

Nån som missade att det snöade igår?

Var igår och skrev på papper och sådär, fick lite info om företaget. Känns väldigt bra! Fick även schema, lättare att planera sitt liv efter ju. Hade en underbar känsla efteråt. Detta känns så rätt och bra. Såg även kläderna vi kommer att använda, helt okey och namnbrickan väntar på mig. Vi ska ta en busstur nån gång i nästa vecka och kolla hur lång tid det tar och vart man hoppas av och sådär. Lika bra att veta redan nu, hatar att vara ute i sista minuten. Dessutom börjar jag på morgonen så då är det ännu viktigare!

Efter jag var klar i stan blev det hem till annie och en skön promenad med ferdinand (pellemannen) innan vi skulle äta en god middag, det var verkligen gott!
Och de hade fått så fint i vardagsrummet och köket, ni är så duktiga på att de vad som passar. Mysrum på hög nivå!

Efter middagen blev det film, Allt för min syster, fy fan vad jag grät. Helt sinnes så mycket känslor och tankar den filmen födde fram. Det bara rann och jag kunde inte kontrollera det men det var skönt efteråt. Den filmen ska lätt finnas i min samling när den kommer på dvd. Och folk, SE DEN! Fantastisk handling.

Ska strax fixa till mig och sen iväg till vikariekontoret för att skriva på nya anställningspapper så att jag får min lön nu i november. Sen blir det jobb från 14-20. Imorgon ser det ut som jag är ledig, skönt. Behöver få ordning här hemma och sen jobbar man i helgen så då vill man bara ta det lugnt de timmarna man väl är hemma.

Ha en härlig dag allihopa!

// Chelle


Vilken dag!

Vilken underbar dag det var igår. Men det hade att göra med att jag blev uppringd av han som skötte min intervju och han hade härliga nyheter som han uttryckte det =) Jag tänkte först att det kanske handlade om en timanställning eller så men icke!! Jag fick jobbet på viktoria park! Ska dit idag med Sara som också fick jobb, härligt! Vi ska båda vara på korttidsenheten men om det är samma avdelning vet vi inte än. Men så skoj det hade varit om vi blev arbetskamrater. Jag börjar den 1 dec och fick nästan en heltidstjänst, 92 %, men jag är överlycklig! =)
Allt löste sig!

Känns äntligen som det är min tur att få uppleva lite lycka och trygghet. Kan det ha och göra med att man överlevt allt det andra?! Att detta var belöningen? Jag vill tro det. Äntligen är det min tur! Känslan är obeskrivlig.

Ekonomin, framtiden, ja allt är nu möjligt och det glädjs både anders och jag åt. Jag levde på den känslan hela dagen igår och kunde inte sluta småle. Det gjorde dessutom lite lättare att hantera en tung avdelning som jag jobbade på igår.
För att fira lite nu på förmiddagen så njuter jag av apelsin kaffe som jag fick i söndags och Kesha- Tik tok. Den låten får mig på så underbart humör! Partyy partyy!!

Vad har annars hänt för skoj?! Jo jag fyllde år förra veckan och det firades i lördags med fest, underbar kväll! Jag är lyckligt lottad som har så fantastiska människor i mitt liv. Jag hade så ont i käkarna när jag skulle lägga mig vid fyra tiden pga alla härliga skratt. Wonderful!
Och på söndagen var det lite tungt i huvudet men vi hade kalas vid tre tiden och det var en härlig fika. Fick mycket fint hela helgen, är så glad så!

Och nåt av det bästa var att två av våra vänner hittade varandra! Fantastiskt roligt! är så glad för eran skull, lycka till! =)

Nä, nu ska jag fortsätta att mysa och fira och sen ska jag möta upp sara i stan innan vi skriver på papper. Yees!

// Chelle


RSS 2.0