Känns inte som jag hänger med.

Det är på tok för mycket nu och det är arbetsmiljöns fel! Ahh får panik på denna kursen, skitråkig, skitkass lärare och den är bara blääää! Så, nu har jag fått säga det.
Lite uppdatering är väl på sin plats?!

*Har börjat på sista kursen på utbildningen, tänk, den 9:e är det hela över! Vart tog tiden vägen?!
På torsdag ska Annie och jag fira det i förskott, middag och bio, inte illa va?! Ska se The ugly truth med mina favorit skådespelare och romantik, det jag lever för =) Längtar så till torsdag!

*Jobbade i helgen, var superroligt! Så skönt att komma bort från huset lite, där är för mycket intriger och skit på G.
Men jag trivs iallafall, tror denna avdelningen passar mig perfekt!

*Blev aktiv i södra innerstadens vikariebank igen så nu har jag lagt in om tider för hela november och det som är kvar av oktober efter att skolan är slut. Så nu håller jag tummarna för att jag ska ha massor av jobb!

*På lördag ska vi ha tjejkväll med knyte här hemma, ska bli jätteroligt, precis vad jag behöver =) Kan säga att det blir fondue till huvudrätt, väldigt längesen jag åt det. Och så min berömda potatisgratäng, det blir kanon!

*På söndagen är det pärlparty här hemma, kom förbi och fynda lite vet jag =)!! Hoppas att många kommer så man kan tjäna lite cash, behöver det!

Japp, nu måste jag bli färdig med uppgiften i ARL, ahh baaahhh!
Hejsvej! // Chelle

Idag.

Idag har jag en sån där grå dag. Ingenting passar och jag känner att kroppen är i obalans. Kan ha och göra med att jag sett två berörande filmer idag, Changeling och En sång för Martin. Den sista filmen var verkligen jobbig att se, handlar om Alzheimers. Känner en väldig skräck för den sjukdomen, att någon i ens närhet ska drabbas. Fy. Och den kan komma relativt tidigt. Tänk om ens närstående insjuknar, så hemskt att inte bli igenkänd.

Men igår var jag flitiga lisa, mejlade och ringde och hade mig, allt för att komma med i olika vikariebanker här i stan. Oxie behövde folk så jag anmälde mig. Känner starkt för LSS och psykiatri just nu, hoppas så att jag får jobba med det. Tror jag skulle vara en kraft.

I fredags blev det tacos med Uffe och carina och idol samt en fika här, supertrevligt! Sen i lördags pärlade jag i princip hela dagen ocg såg en film om ceasar innan vi skulle viäg på en hejdundrande fest hos annies päron. Vilken trevlig kväll! Över all förväntan. Och lekte gjorde vi, fantastiskt!

Sen i söndags var det upp och tvätta och sen kom Annie, Michaela och Erica på lunch. Bjöd på thai som var uppslattat. Hade tom. hittat jordgubbar som vi hade med glass till efterrätt =) Sen spelade vi spel, skitkul!

Igår blev det skola halva dagen och sen in om hemköp på värnhem och promenerade hem. Härligt väder ju och så är det så nära! Sen blev det lite tv och skriva uppgift. Kl 18 kom Tess från sjöbo (hade haft grupparbete i malmö) och sedan inväntade vi Martin och åt gulacsh-gryta tillsammans. Till kaffet blev det kladdkaka som kunde varit kladdigare men det funkade.

Jepp, imorgon kommer Michaela, ska hjälpa henne med löshår, får se hur det går =) Och så ska vi äta god lax!
Och hon har börjar på sin bok, jag tror på henne. Den kommer bli fantastisk! Go Michaela!!

Nä, hoppas morgondagen känns bättre!
// Chelle

Fredagsmys!

Är uppe med tuppen idag trots att vi börjar kl 10.00 med redovisning. Men jag har lite att fixa gällande skolarbetet så det känns ganska okey ändå =)

Igår pluggade jag hos Michelle. Var inne på netto två gånger och hemsköp en gång, såklart så handlade jag ju nåt alla tre gångerna. Bra priser ju så man fick passa på! Blev plugg såklart och det var supertrevligt att umgås. Blev bjuden på thai, det var delicious! Ska anamma det receptet!

Idag går vi inte hela dagen, tack ock lov för det. Vill hem och fixa lite och kanske sätta mig med pärlorna en stund då jag fått lite ny inspiration från olika håll. Och sen ska vi köra och hämta Carina och Ulf, de har inte sett vårt nya hem så det blir en fika här och sen hem till dem och mysa med tacos och idol. Blir nog en väldigt bra fredag känns det som. En välbehövlig sådan.

Nä, nu får jag sätta fart och fortsätta förbereda mig inför redovisningen.

Hoppas ni också får en bra fredag! // Chelle

Pilatesboll?

Har fått för mig att jag vid nästa lön ska köpa mig en pilatesboll. Verkar sjukt bra och övningarna man kan göra tror jag passar för mina mål =) Så jag får kolla runt och se om jag hittar nån till ett bra pris. Ellos hade nåt men vet inte om den är tillräckligt stor..

Blev ju lite inspirerad igår när de visade Hollywood fruar på tv och Anna Anka gjorde övningar med en pilatesboll. Men jag nog aldrig tappat hakan så mycket som när de visade inslag om just Anna Anka. Hon har ju problem, så är det ju bara. Vilken bitch! Men sjukt kul program måste jag säga, där kan vi ju snacka om att man verkligen drar på mungiporna! Så det blir garanterat att följa varje måndag nu i tre veckor till. Snacka om patetiska fruar!

Idag fyller Annie-hjärtat år och på lördag ska vi fira henne! Ska bli trevligt. Får klura ut en bra present, inte så lätt alltid! Men nåt blir det alltid! =)

Strax ska jag ta en dusch och sen ta disken från igår. Kanske hinner jag börja på min reflektion innan jag ska till Michaela på lunch men annars så får det bli ikväll.

Ha en toppendag allihop! // Chelle



Rörigt.

Ska strax iväg till jobb men tänkte skriva ett inlägg innan. Vilken vecka säger jag bara! Har varit fylld av gott och ont. Vårt ugn funkar inte och hör jag inte ifrån de som ska fixa det under morgondagen så blir jag lack kan jag tala om! Än sålänge har spisen inte klyddat men man vet ju aldrig!
Som om det skulle vara allt, blev översvämning i tvättstugan nu i morse när jag hade tvättat två maskiner. KUL! Skorna blev dyngsura och jag sprang där med spannen och tömde och tömde men det var ett jäkla jobb. Kom iallafall upp med en tung säck med våta kläder som jag fick hänga upp här i lägenheten. Ringde till Örestads bevakning och nu har de varit här och spolat och fixat så tills nästa söndag hoppas jag att allt funkar igen.

Och som det vore allt?! Nä, jag TUREN att jobba med idioten på jobb ikväll! Ahh, det vrider sig i hela magen. Men jag ska fokusera på att imorgon är det måndag, ny dag och ny vecka. Ska bara se framåt så får kvällen bli vad den vill.
Igår jobbade jag iallafall med Linnea och kvällen var jättebra! Trevligt hade vi och jag blev körd hem av henne. Hon har ju nyss tagit körkort och är en supertrygg förare!

I fredags promenerade jag och anders till uffe och carina som bor vid Kronprinsen och det tog 50 min ungefär! Skithärligt var det och faktiskt anders idé! Sen skulle vi ha promenerat hem också men vi hade förlite kläder med oss så vi fick ta bussen men det var trevligt att vara ute på sådana äventyr! Och att det var anders idé slår allt! ♥

Nä, hoppas nästa vecka blir bättre! // Chelle

Top of the world.

Så känns det just nu. Och vilken härlig känsla det är! Helt perfekt!

Kom nyss över en Tokio Hotel låt- Monsoon, inte så himla tokig faktiskt!

Har en massa skoj att se fram emot nu känns det som. Små delmål på vägen, det tror jag gör the hole picture.
Och jag bara längtar tills vi ska se Flickan som lekte med elden. Har inte bestämt datum än men av ska det bli! Och The ugly thruth vill jag också se, den verkar ju vara en riktigt film för mig!

Kan inte riktigt fatta att skolan slutar om en dryg månad! Blir en aning stressad när jag tänker på det men samtidigt så får man hålla hoppet uppe om att man en dag får jobb. För det skulle vara livets nästa steg! Och ett mycket viktigt steg.

Har smyckat lite sen sist! Blev själv överförtjust i mina senaste idéer. Toppenkul verkligen. Vad tycker ni?!







Ha en finfin torsdag!
// Chelle


The weekend.

I fredags blev det mys med kina mat och film hos Jimmy och Annie. Lördagen innehöll städning och sedan pizza på kvällen när gänget från sjöbo kommit.
Blev en otroligt lyckad fest, riktigt kul var det! Och fina saker fick vi så det tackar vi för!
Ganska många ville ut men Martin, jag och Per satte på en kanna kaffe och hade djupa samtal, väldigt givande =)
Anders och Therese kom inklampandes vid halv tre men sen blev det sängen för alla och det var nog inte så dumt för så mycket kärlek som Therese gav alla så tog det på krafterna ;)

Sen igår hade vi lång frukost med kokt ägg och rostebröd. Blev lite pärlande på eftermiddagen och sen iväg till lund.

Här är ett par bilder från lördagen:





// Chelle

RSS 2.0