Nya smycken.

Yes, lovade ju bilder så här kommer det senaste:

 

 

 

 

Det var allt för denna gången, lovar att smycka mer!

Nu blir det duschen och göra sig i ordning för sen ska vi iväg till Bårslöv där vi ska busa med älskade Liam!

Vi köpte en Tom & Jerry godispåse till honom och så ska vi överraska honom på dagis, underbara lilla unge!

Ha en go fredag allihop! <3

// Chelle


Härlig kväll.

Det hade jag igår med älsklingen, annie och jimmy. Vi umgicks och åt gott och mös. Helt underbart! Och till efterrätt hade annie med sig så vi kunde göra friterade bananer med glass, lovely! Kollade Greys och bara njöt, skönt att sånt kan hända en vanlig vardagskväll. <3

Just nu sitter jag och kollar på mammas pojkar. Så himla skojj och det blir lite pirr i magen emellanåt. Kärlek på tv, vem kan motstå det?!!
Ganska konstigt att höra den skånska dialekten på tv, men samtidigt ganska kärt =)
Man kan ju inte annat än minnas sina egna pirr i magen ang Anders när vi började fatta tycke för varandra. Vill ha tillbaka det ibland, att inte veta så mycket om varandra och att båda är lite nervös. Helt enkelt börja om från början. Men det vi har nu skulle jag inte vilja byta bort. Jag menar bara att dåtiden var underbar på sitt sätt.

Har även pärlat lite under dagen, blev väldigt nöjd måste jag säga, kommer bilder, jag lovar!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

// Chelle

En onsdag i oktober.

Sitter här med vakna med the voice, kaffe och fil med flingor. Ska iväg på intervju idag, på rekryteringen på sjukhuset, psykiatrin. Känns spännande tycker jag. Men tanken på jobb förföljer mig. Blev inget med 88:an, jättetråkigt!Så nu hoppas jag på viktoria park, hade varit så himla skoj om man fick en tjänst där. Behöver få in pengar och jag jagar jobb som en jävla galning. Det är nackdelen med att vara klar med skolan. Men äntligen är jag något!

För att muntra upp humöret lite så kommer annie och jimmy hit ikväll och käkar med oss och umgås =) Det behöver jag, lite trevligt sällskap och nåt gott att äta, perfekt! Tänkte bjuda på kotlett i ugnen med potatis och grönsaker samt en god sås till. Spännande, tyckte att det lät så gott. Fick idéen från en på skarven som jag jobbade med igår. Alltid kul med nya idéer!

Såg The ugly truth igår igen, så underbar film! Härligt rolig och den får mig verkligen på bra humör. Vilka scener, riktig humor kan jag säga. Men de som känner mig vet att sådana filmer passar mig perfekt. Får se om jag hinner se en film sen idag efter intervjun, men först blir det damsugning och jag är lite sugen på att slänga ihop ett bröd också.

// Chelle

Som ett nytt vardagsrum.

Jaa, vi hämtade hem alla möbler i fredags, från svedala till sjöbo. Men vi packade bara upp delarna av soffan och tog bort all plast och sådär. Sen åkte vi och hämtade Martin och hans far och en vän till dem, de hade nämligen varit på wiskey provning här i malmö. Med wiskey i blodet hade vi en härlig biltur till sjöbo där vi släppte av Martins pappa och hans kompis. Martin földe med oss hem och vi satte ihop soffan. Sen var vi alla så trötta så det blev sängen.
Igår gick vi upp halv åtta, åt frukost med Martin och snackade lite, han skulle nämligen iväg och skjuta i trelleborg, för att så småningom ta jägarexamen. Anders och jag ville inte lägga oss så vi fortsatte att ställa i ordning och anders fixade med allt det elektriska. Sen plockade vi undan här hemma och det blev så fint. Vad tycker ni om vårt nya vardagsrum?



Har precis kommit hem från Entré där jag, pappa, lillbror och syster har bowlat och ätit världens godaste hamburgare! Ummm, så gott det var! Kan ju dock säga att jag förlorade bowlingen, ganska så stort men det är bara att gå på det igen snart. Kul är det iallafall! Och pappa fick sin strike tillslut, dock hade Nadine fått 3 innan det =)

Pöss och kraaam!


Back to my old job.

Det blir det imorgon, jobbar 7-14 på Tryggheten. Jobbade ju där ett år innan jag började skolan, ska bli kul att se om den gamla personalen är kvar =) Ganska skönt att man kan stället nåt sådär med var allt finns och så. Det gör mycket för mig iallafall. Och nu jobbar jag som USK, jisses =)

Det ringde från Bellevue Blommor innan och ville veta om jag var hemma, spännande vem som skickar blommor =)
Får lägga upp en bild på dem sen.

Ska nog iväg till Amanda en sväng senare idag, och sen blir det att tömma vitrinskåpen och tv-möbeln. Ska även till lund idag och sen handling =)

Nä, om man skulle komma i ordning!

// Chelle

Dag 2 som arbetslös.

Var på arbetsförmedligen igår. Var inte så roligt att se på listan över de jobb som inte bövdes just nu, där stod nämligen undersköterskor. Men emma och jag blev inte skrämda av det, vi skrev in oss och satt vid datorerna och fick senare träffa en handläggare som skrev in ytterligare info om oss i deras system. Fick även en tid för infomöte, känns iallafall bra att det är igång nu. Lika bra det.
Har försökt ringa psykrekryteringen ett antal gånger nu men människan som sitter där är väl iväg på nåt. Funderar på att åka dit imorgon, tydligen behöver de folk, och jag behöver tider!!

Efter att vi varit på AF tog vi en sväng in om hm och äntligen fick jag köpt rea-mascara. Har dragit på det så länge. Sedan promenerade vi till thaistället och åt, underbart gott! Var vi väl värda. Mätta och belåtna drog vi vidare till Systrarna Greene, tycker den butiken är underbar.

Klockan började närma sig två så det var bara att sätta sig på bussen och åka hem och börja tvätta. Dock kom Erica hit med fika så eftermiddagen bestod inte bara av spring upp och ner i tvättstugan. Hon hade dessutom med sig pepparkakor, mums!!

På kvällen sedan var jag sugen på ny inspiration till smyckena så jag satt med det och sen kollade älsk och jag på Hitman. Så sjukt bra film!

Idag blir det att plocka undan lite och sen blir det lunch med annie! Blir thai, så himla gott.
Ska även plocka ur  vårt poslin ur våra vitrinskåp, på fredag ska vi nämligen hämta soffan =) =)!! Plus att vi då ska in om sjöbo och hämta det nya vitrinskåpet samt den nya tv-bänken! Hoppas att Karin är färdig med kuddfoddralen så att vi även kan sägga på det nya tyget =)! Ohh som jag längtar!!

Ha en riktigt härlig tisdag allihop! // Chelle


Vår nya soffa fast i mörkt tyg!

Helgen som USK!

Sådan lättnad nu när utbildningen är över. Ganska mycket förändras nu när man har en titel, lön om inget annat!
Helgen har varit bra, jobbat men jag trivs där jag är nu, skönt!
Fick sålt lite smycken igår, superskoj! Kul att ha nöjda kunder.

Idag bli det af med Emma. Men först ska vi till bibblan och skriva ut cv. Sen pratade vi om att luncha, mys =)
Blir nog en vända till rekryteringen på sjukhuset idag också och sen hem och tvätta.
Erica kommer och fikar sedan på eftermiddagen, inte setts på ett bra tag nu.

See ya!

// Chelle

Sista timmarna som vårdbiträde!

Efter imorgon på eftermiddagen kan jag kalla mig USK utan att ljuga =) Härlig känsla! Kan inte ta in det riktigt men jag är stolt över mig själv. Har verkligen fått bra betyg så lite arbete har verkligen lönat sig. Fan vad jag är bra!

Så vi är några som ska träffas imorgon vid lunchtid och ha knyte och till detta har jag bakat focaccia-bröd med en rödlöks chutney. Mumma kan jag säga!
Så här såg den ut innan den kom in i ugnen.





Och såhär när den var färdig.




Imorgon sen på eftermiddagen ska vi på middag hos mormor. Hon bjuder på nåt gott kött. Trevligt. Men ska hitta ett tillfälle att fira med pappa också. Sånt är faktiskt riktigt jobbigt, att behöva dela på sig när man har skilda föräldrar. Men det är så det ser ut, inte mycket att göra. Tråkigt.

Har även smyckat så här kommer lite bilder:







Vill ni ha party hemma hos er?! Bara boka en tid med mig så ordnar vi det =)

// Chelle


Make a memorie.

Helgen har varit fantastisk med allt vad den innehöll:

* Mys med uffe och carina ihop med idol och uffes potatisjox i fredags =)
* Tvättade och sen hade Annie och jag tjejkväll hem hemma med bla Thure, Michaela, Ramona, Nicole. Riktigt lyckad kväll på alla sätt. Vi stod för fondue med potatisgratäng och en härlig sallad. Förrätten hade Michaela hand om, foccacia med en rödlökssalsa. Underbart! Efterrätten blev härlig chokladmousse med kex som Ramona hade gjort med kärlek. Sen hade de andra med sig vin och godis, super! =)
* På söndagen sen träffade jag Amanda en stund, tog en kopp kaffe och sen blev det smyckesparty. Blev dock besviken på de som inte hörde av sig så där stod jag och hade ansträngt mig med bak och grejer. men nästa party kommer att se lite annorlunda ut. Krav! Men jag fick två napp på att ha pärlparty hos två andra så det kände jag mig jättenöjd med. Ska bli skoj! Har en massa inspiration och idéer så det kanske kan bli grejt!

Men annars så var jag på anställnings intervju igår. Jag hoppas att det gick bra, kändes okey efteråt men man är ju såklart fylld av olka känslor. Tyckte iallafall att jag fick bra kontakt med han som gjorde intervjun så hoppas att det ger mig jobbet =)Så om en månad ska jag få svar. Hoppas Hoppas!

Hade en blandad dag igår, behövde rensa hos mig själv, tack annie för att du fanns där. Inte ofta men man behöver nog göra det lite oftare. Tårar behövs. För att ta nya tag och stärka sig själv. Inte minst för att lära känna sig själv. Och att lära sig att gå vidare. Fel kan alla göra men man har samtidigt rätt att tycka annorlunda än motparten. Det är ju därför vi är olika. Det viktigaste är att man älskar sig själv.

Nu är skolan så trist och jag riktigt längtar efter att få sätta punkt. Och det får jag göra på fredag. Lovely! Och det bästa av allt är att jag är så stolt över mig själv, jag har verkligen gjort bra ifrån mig och fått så mycket tillbaka i form av kunskap och bra betyg. Så jag skäms verkligen inte! Och jag har fått vänner som består, det är värt så mycket! Tack alla ni ♥

Nu ska jag strax ordna med lite mat och sen blir det plugg tyvärr. Orkar inte men tar mig i kragen, för det är sista taget nu. Sen kan jag njuta och ta igen mig.


Michaela: Jag tror på dig och dina tankar och åsikter. Jag längtar efter boken!
// Chelle


The ugly truth.

Vilken underbar dag jag hade igår! Ahh vill bara uppleva den igen =)
Det började med att Annie kom vid sju på morgonen och vi åt lite frulle och drack te till vakna med the voice. När det började närma sig kvart i åtta, tog vi bilen och körde till Maxi Toftanäs. Vi skulle hansla till tjejkvällen som äger rum imorgon. Härligt att gå där inne utan en massa folk, mycket friare och snabbare. Sen körde vi hem och lämnade av varorna och fick hjälp med renbäddning och diskning. Annie skulle börja skolan vid tio och när hon åkt tog jag en långdusch. Efter det plockade jag lite hemma och sen var det dags att fixa till sig och promenera bort till entré.
Där möttes annie och jag upp, gick in om pärlbutiken ochsen delade vi på lunch, blev grön curry med kyckling =) Kollade jackor och sen rullade vi hem till henne och pärlade en stund. Hade ju beställning på ett minst sagt jobbigt halsband hehe, eller vad säger du gumman? Annie skadade sig, stackars tumme!
Vid halv fyra stack vi till Mertz och hälsade på Anders i samband med att vi skulle hämta upp Jimmy. Sedan blev vi körda till SF vid davidshall, gick in och bokade biljetter till The ugly truth. När det var gjort promenixade vi till Jensen och käkade middag, jag tog bbq grillad fläckfilé och annie tog en god biff. Ahh så gott det var!! Jisses, och härligt hade vi ihop med ett glas vin. Mys <3
Efter middagen gick vi inom Village och jag fick köpt ett nytt vinglas eftersom jag fattades ett som gått sönder vid nån fest. Skönt att jag fick det ordnat då de förmodligen inte skulle få in fler..Ibland ska man ha lite tur.
Kissiga var vi men vi sprang inom och fixade lite godis och sen ett besök på SF toalett. Köpte popcorn och sen var det filmdags. Vilken rolig film! Jisses, den ska jag köpa och ha i samlingen över bästa filmer! Precis vad jag gillar, woohoo! Skratt efter skratt.

Ja, jag säger bara det, vilken kväll, det behövde jag! Tack än en gång! <3

Med även denna dagen har varit bra, började lite llustigt med ett samtal från Förenade Care, de ville att jag ska komma på intervju på måndag för Viktoria park ute vid kalkbrottet. Ja, jag är nervös men jag kan bara göra mitt bästa. Kom ihåg att tänka på mig kl 11 på måndag! Tänk vilken trygghet det skulle vara om man fick fast jobb, aahh så skönt det hade varit. Då håller våra funderingar på nästa steg. Oooh det hade varit kalasbra! men nu får jag lugna mig men jag ska tänka positivt, för det kan ju hända att jag lyckas =)

Idag har vi också fått upp barbordet och nu sitter det satan i väggen, så himla bra! Så nu är köket komplett, min härliga vrå =)

Nanna sött! <3

RSS 2.0