Tack för denna jul!

Har haft en härlig jul trorts jobbomständigheterna. Träffat familjen och vännerna så man har hunnit med ganska mycket ändå =)
Och fina klappar har jag fått, julduk från mormor, lökskärare och gjutgänasgryta av mor, två härliga kokböcker av far samt showergel och en peng till leilas guldkant på vardagen, stavmixer av anders (obh nordica-chili), presentkort på en inredningsbutik på nätet av sis, en fin drinkbricka av farmor, handdukar av karin och kokboken tjejmiddag av erica och per. Härliga julklappar!

Anders och jag hade 7 år i lördags, satt bara inne hela dagen i pyjamas och mös med film och tända ljus. ♥

Annars så vet jag inte hur min jobbsituation ser ut, vill bara komma igång ute på victoria! Att vara utlånad är inte kul även om jag ändå har hamnat på en ganska trevlig avdelning. Jag vill arbeta med mina nya arbetskamrater! Svar är vad jag vill ha och det nu! Även om jag försöker att gilla läget så är det icke lätt. Jag tog semester två dagar förra veckan och det var najs!

Ska snart iväg till Sege och jobba kväll, har egentligen ingen lust alls men what to do?! Hoppas innerligt att Sege är slut sen och att jag får vara ute vid kalkbrottet, de trodde att de hade mer svar den 1:a jan och jag som ska jobba helgen, iallafall står det i mitt schema, jag hoppas jag slipper.

Aja, besked kommer när det kommer, får försöka att ha modet uppe men det är icke lätt kan jag lova!

Hoppas ni har det förträffligt iallafall!
// Chelle

Helgen.

Helgen gick av bara farten, i lördags var vi i Bårslöv och hälsade på familjen Nilsson/Fransson. Åt god köttgryta och busade med liam. Senare på kvällen kom Sarah och Emilia och det var jätteskoj att träffa dem, inte setts på länge nu. Fick känna på Sarah mage och vilken otrolig känsla att få känna en spark från barnet, wow säger jag bara. Och så mysigt det verkar att vara gravid =) Så nu väntar vi på dig fisen med spänning :) Som din mamma sa så kan du gott hålla dig innan året är slut kom någongång kring mitten på januari ;)

Massor av snö väntade på oss när vi kom hem till Malmö igen vid 22 så vi körde ut till hamnen och lekte, eller snarare anders lekte och jag höll i alla handtag för drottning och fosterland =)

I går tvättade jag, pappa kom förbi på fika och hämtade tvätt eftersom deras maskin där hemma är trasig. Men innan det hjälpte jag Amanda hem med en julgran, kanske en ny tradition?! =)
Sen åkte vi iväg och hämtade anders klapp och efter det blev det städ och torkning av golv. Superskönt att ha det gjort nu eftersom veckan förmodligen kommer vara full av aktiviteter och vem hinner då?

På kvällen igår såg anders och jag Next. Skitbra film måste jag säga, ett tips!

Nu sitter jag här och är klar för glöggpartaj hemma hos hjärtat, väntar bara på gubben min, sen bär det av mot trevligheter =)

// Chelle

Goddag yxskaft.


Usch jag känner mig inte helt i form. Varit väldigt trött den senaste tiden, men kan bero på detta hoppande med jobbet och att det är vinter med mörket och kyla. Blir tokig emellanåt! Har iallafall avklarat mina tre dagar på Sege och det var faktiskt trevligare nu än sist. Men det hade med att göra att det inte är så himla lätt att komma ny och allt ska in i huvudet på en gång. Denna gången kunde jag sköta mig själv mer och mina initsiativ funkade för övrig personal. Men nu vill jag verkligen bara komma igång ute på Victoria. Ahh försöka få nån rutin på livet på jobbet. Det är ju faktiskt där man spenderar mest tid. Iallafall om man som jag jobbar heltid.

Vad har annars hänt då på senaste?I måndags kollade vi på sista avsnittet av Ullared med Amanda och Zigge. Gud vad jag älskar det programmet och dessa fantastiska männiksor som finns där ute. När jag kommer tillö Ullared någon gång i framtiden hoppas jag innerligt att jag fårträffa på Både Morgan och de goa krutgummorna Maggan Och Gittan!! De är för underbara!

Såklart vi vi myst med Annie och jimmy samt kinamat vid nåt tillfälle men också träffat och umgåtts med Martin, Tess, Erica och Per. Härligt!!

Tjaa, annars i onsdags träffade jag Sandra. Vi fikade här hemma och hade supertrevligt! Dock går det alltför länge emellan gångerna men tyvärr blir det lätt så. Men vi ska försöka ses i jul härnu med både Annie o Emma. Hoppas vi får ihop nåt bra!

Annars så längtar jag till nästa år börjar ta sin början. För då kommer jag igång ordentligt med mitt jobb och med det så kan man få en rutin på vardagen eftersom man då går på fast schema. Och då kan man försöka få ihop ett liv utanför jobbet. Sen känns det spännande att få en bättre bild av sina arbetskamrater och själva jobbet i sig så det ser jag fram emot mycket.

Att få en fast ekonomi sen när det kommit igång ordentligt känns superbra! Blir lättare att kunna spara samt köpa det som man så länge velat ha. Samtidigt så kanske jag kan bli lite mer givmild mot mig själv och det hade inte vatt fel. Har känt mig som en riktig snåljåp länge nu men allt har med pengar att göra i våra liv, sjukt trist känner jag.

Ikväll är jag ensam, ganska skönt faktiskt. Anders tog en körning till Stockholm och kommer hem imorgon bitti någon gång. Sen ska han väl sova några timmar och sen beger vi oss upp till Bårslöv för att spendera dagen där med eventuellt bus i snön och mys med några av de bästa ♥
Eftersom jag är själv ikväll hade jag planerat kvällen så bra men jag orkar inget av det känner jag, fy så tråkig jag är mot mig själv. Morden i midsomer samt lite tacos och kanske lite glass efter det, nepp det finns det ingen ork till.

Alltså blir det riktning mot sängen, orkar nog inte ens läsa- det som är såå mys!
Hoppas ni får en bra fredagskväll som består av lite mer än min =)

// Chelle

RSS 2.0