Just nu!

Just nu får detta mig att må bra:


* Julstök med bak
* One tree hill
* Min blogg
* Mys med recept
* Anders (och att han ska dra ner på wow!)
* Funderingar på hund
* Njutning av att bara vara
* Tracy Chapman- Baby can i hold you
* En god kopp te

Det var allt just nu. Hejdå!




Hundtankar

Efter att ha haft Sumo (Michaelas hund) på besök igår blev jag så förälskad i denna härliga krabat. Jag vill verkligen ha en sådan hund. Kan inte tänka mig en annan sort. Förr vill jag inte ha nåt annat än nån av de vanliga, labrador, golden, rottweiler, ja ni vet..Men sumo är en blandning av amstaff och amerikansk bulldog. Dock sa Michaela att det inte var sådär överdriver med procent på bulldogen. Åhh han är verkligen charmig! Efter att Annie och de andra två gått hem, kunde jag inte låta bli att gå in på blocket och kolla på denna blandning. Hade varit underbart att få komma ut så mycket som man gör med en hund och jag tror att det hade fört mig och anders närmare varandra. Vi hade ju då delat samma intresse och haft det ihop för nu har vi ju inget sånt direkt ihop. Vi gör så mycket utan varandra. Dessutom hade det varit bra träning psykiskt inför att man sen ska ha barn med ansvar och att man växer med uppgiften (Michaelas ord igår). Jag bara vill! Men isåfall får det bli till sommaren för då har jag chans till att vara hemma de första veckorna och flixa det där med rumsrenheten och att bli lämnad själv. Ohh jag vill verkligen! Det bästa är att jag nämde det för anders igår när han ringde och han verkar inte tycka att idéen är så tokig. Han älskar ju sumo och hundar överhuvudtaget.

Lite funderingar som sagt...Bye!

Sumo -är han inte det vackraste ni har sett?!!



En ball tanke!

Ja, jag måste ju berätta att jag funderar på att anmäla mig till Halv åtta hos mig. Det är allvar! Men anders ogillar min fundering och är negativt inställd men tänk att få vinna 15 000 kr! Det hade inte varit helt fel. Då hade man ju kunnat ta körkort och unna sig nåt roligt :) Ohh jag vill. Vad tycker ni? Är det ens lönt att tänka på mer eller ska jag lägga ner det? Hihi ganska spännande ändå :)

Bye!



Julstök och middag

Ojojoj. Har gjort två satser knäck som jag verkligen lyckades med, tack vara leila! Har även gjort i ordning mig egna julgrupp som nu står så fint på tvmöbeln. I bakgrunden har jag lyssnat på underbara josh groban. Han är så mysig. Just nu spelas The Prayer, jättefin låt. Blir alltid tårögd av den.Tänk att han har fått mig att uppskatta italienska låtar, helt underbart. Min man!

Håller just nu på och plocka undan här hemma, ska ha annie och mikaela på middag ikväll. Ska mysa med fondue och min goda potatisgratäng. Såserna blir nästan bara vitlökshistorier men jag måste ju passa på när anders inte är hemma (han ogillar vitlök om vi säger så!) Så med andra ord, det blir rätt mycket mys ikväll men det måste man unna sig. Skulle egentligen satt av tid till att plugga men det får bli imorgon, tiden har bara sprungit iväg. Men jag vet att jag hinner, får bli lagom med vin och martini ikväll så man kommer upp i god tid imorgon :) Det löser sig, det gör det alltid (Timbaktu).

Jepp, skål och hejdå!
:)



Myskväll i min ensamhet

Ohh så skönt det faktiskt är! Jag bara njuter och har det bra.
Kom hem från shoppingen vid tre och tog en lång dusch (dels för att jag luktade pyton efter flera timmar i stan och dels för att koppla av som annie sa). Sen blev det nätet lite och plötsligt kurrade magen. Lagade rester av min goda kycklinggryta och kollade burken. För en stund sen slutade filmen "Vänner för livet" och den var värd att se. Fick gråta ut lite, behövde jag. Är så skönt ibland.
Nu ska jag sätta igång och julfixa med mina fina grejor jag köpte idag. Tack annie för att du stod ut med mig och allt mitt handlande. Jag klarade mig hem men det var tungt :) Tur att du står ut med mina knasiga idéer och mitt tunga skit.
Icke att förglömma, jag spelar naturligtvis min underbara julskiva!

See you aligator!




Ensam

Ska vara ensam i helgen för anders ska iväg och lana. Blandade känslor kring det. Trodde jag skulle se mer fram emot det men det kanske utvecklar sig efter att han har åkt. Dock ska han köra mig till stan innan han ska vidare för jag måste ju fixa de sista förberedelserna inför myset imorgon :) Och imorgon ska det även pyntas lite så det måste man ju också fixa :)

Sen är det ju ett perfekt tillfälle med ensamhet när man vet att man ska plugga. Egentligen känner jag inte för det just nu men det är ju bara fredag-morgon haha så det måste bli ändring!

De flesta julkorten som ska skickas iväg är skrivna, hade problem med ett par adresser men anders farmor var go och hjälpte mig :)

Nepp, nu blir det påklädning och snart iväg till stan. :)

Sugen på mat

Så gott vi ska äta sen, kasslergratäng med ris och chilisås :) Ohh det kurrar riktigt i magen..Eller som man också kan säga, det suger i min tarm hehe.
Skrev precis klart min del på grupparbetet vi har i skolan. Datan klyddade ett antal ggr men efter mycket svärande och omstartningar ordnade det upp sig. Tack vare anders. Tack gubben.
Har mina sista maskiner igång nu också, skönt att få undan lite så man kan njuta lite ikväll. Ska nog sitta med pärlorna ikväll för partyt närmar sig hemma hos Michelle K. Ska bli jätteroligt. Hoppas jag får in mycket cash, behövs liksom nu i juletider. Får ju inga pengar i december :( Hahah fast nån krona får jag ju eftersom jag jobbade i söndags, wiihoo haha.
Pratade förresten med samordnaren innan idag för hon ville veta om jag var intresserad av jobb i jul och det är jag ju såklart :) Hon skulle iallafall återkomma och fixa avtal för det var inte gjort än. Toppen!
Hoppas att det blir en runda till maxi imorgon, är sugen på en massa gott. Anders ska förmodligen bort i helgen så tänkte bjuda ett par tjejer på middag, alltid kul. Tänk att få äta nåt gott som inte passar anders och veta att man kan njuta av det till 1000, mmmm så härligt!

Ses!

Cherrycoke

Så gott. Sitter och njuter. Har precis blivit hämtad av gulleplutten och det var riktigt roligt att vara tillbaka på skarven :) Kändes riktigt bra. Så imorgon ska jag ringa och tjöta lite med enhetschefen och se om jag kanske kan få bli löpare. Det innebär att man jobbar varannan helg mellan 14-20.30 och det hade passat mig fint. Dels för pengarna och dels för att ändå kunna ha lite ledigt den helgen man är fri. Supernajs :)

Annars så har man en vecka med mycket innehåll framför sig. Känns både och. Hoppas bara att vi får komma och se på lägenheten på kirseberg nån dag snart så man vet om man ska anstränga sig med det eller söka nån annanstans. Men det visar väl sig. Vill bara flytta nu. Hade varit så lagom efter nyår. Börja på ny kula. Behövs känns det som. Men jag ska inte klaga alltför mycket, bor trots inte hos föräldrarna längre och tur är väl det egentligen pga omständigheterna. Man har sitt egna liv på ett annat sätt. Men det är inte alltid lätt att stå på egna ben men man lär sig. Alla har vi motgångar, en del värre än andra men man överlever dem konstigt nog. Och starkare blir man. Och får massor av erfarenheter, goda som asdåliga. Men jag tror att man tar dem med sig och gör nåt bra med det man har i ryggsäcken. Ryggsäcken måste ju nångång bli lite lättare tycker man. Eller så hoppas man bara på det. Jag har iallafall en jäkla stor men den ska bli mindre än minst snart. Om jag får bestämma, men in the end är det ju upp till mig. Det fixar sig. (rycker inte på axlarna som vissa gör när de säger så) Jag ska bli den bästa michelle!

MY SPIDERMAN!



Nån som vill sponsra med cash till en outfit och lite spindelväv? ;)

Ps. Smaskar på tantgodiset pepskulor :) Ds.



Weekend

Underbart med lördag! Har städat i mina skåp och fått hjälp av svärmor. Hon och dixie kom igår. Anders och hon städade under tvn, under vasken och städskåpet igår. Själv var jag hemma hos annie på middag. Lagade min mormors recept på lax, blev skitgott, as usual! Sen hade jag tagit med vin så det smuttade vi på och efter maten myste vi med vit glögg med smak av vit choklad och lime, supergott. Brukar inte gilla glögg alls men detta var toppen! Såklrt hade jag tagit med pärlorna men vi var inte så sugna eller vi hade inte nån inspiration så vi la ner det. Istället sminkade vi varandra lite galet haha men kul var det. Och man kände att vinet tog tag i en men så skönt :) Vi var nästan nära på att gå ut och åka pulka med barnen för det såg så roligt ut. Och en ängel ville jag göra men så är man 21 liksom hehe. Men nästa gång ska det inte få stoppa oss :)
Idag tog vi, karin och jag tag i våra skåp här hemma i köket och vårt skafferi. Så fint där är nu :) Och imorgon ska vi följa med anders bror och sambo o handla ;) Jippie! Lite behöver vi säkert haha. Men nu ringde de från skarven och jag ska jobba imorgon, 14 till 20.30 :) Jajamensan!! Så goddie. Behöver pengarna! Och det är på avdelningen där jag gjorde praktiken. Kan inte bli bättre. Så anders får sköta handlingen men det klarar han fint. Skriver en lista haha.

See ya!


And if i...cry a little, die a little, at least i know i lived, just a little.

Usch, ännu ingen bra dag. Vad är detta? Varför kan jag inte släppa och gå vidare? Varför ska jag känna skuld? Verkar ju inte klokt egentligen men kan inte släppa tanken på att du är ensam, så väldigt ensam. Det måste du ju vara eftersom vi inte hörts av på 10 dagar sen du kom hem. Jag vet inte men jag mår inte bra idag. Känner mig så ensam med dessa hemska tankar. Jag vet inte om jag ska ringa dig för det känns inget bra detta. Men kommer det kännas bättre efterråt? Kan jag någonsin förlåta dig? Jag är rädd för att det inte går. Eller jag vet inte vad jag känner. Mitt hjärta har ett stort hål just nu för det blev för mycket sist. Jag orkar inte länge till. Varför kan vi inte bara vara en vanlig familj? Ohh som jag önskat det. Hundra gånger om. Vi förtjänade bätte. Vi bad inte om att komma till världen.  Jag har ett stort hjärta, det är inte det, men hur i helvete ska jag kunna förlåta dig som gav mig liv som du sedan inte vill finnas i?  Gång på gång. Jag vet inte, usch, nu kommer gråten..Bajs också. Ja, usch. Jag ska ringa imorgon till vårdcentralen och se om det finns hjälp åt mig. Jag måste ha hjälp. Jag klarar inte mer. Det är färdigt nu. Skulle du försvinna så skulle jag sörja ett tag men sedan konstatera att du inte vill ha ditt liv. Och varför ska du då leva? Du drar ju bara ut på det. Fan ta dig.

Oooo..remember when it rained 
Felt the ground and looked up high and called your name
Oooo...remember when it rained
In the darkness I remain

Tears of hope run down my skin
Tears for you that will not dry
They magnify the one within
Let the outside slowly die...



Du har dödat ännu en bit av mig.

Chilli chilli!

Hehe, ja detta uttryck använde jag mig av på vägen hem från Örebro när vi skulle handla gott. Jag gjorde även najs rörleser till så att man verkligen förstod att det var lite väl kallt :) Men annie och anders skrattade gott åt mig o det gjorde de rätt i :) Men nuförtiden är det ganska chilli chilli (dock gör jag även coola rörelser nu).

Helgen var helt underbar. Och Örebro är en för jävlago stad! Hade lätt kunnat flytta upp där men man har ju allt här så det hade jag inte klarat, tyvärr. Jag är hemmakär :)

Just nu sitter jag och myser med min Dr Pepper, underbart god! Inhandlades idag på Ica Maxi och ohh så härligt det var att handla :) Sen betalade ju gubben för hela kalaset och han slapp vara med haha, helt underbart för bådas skull :) Im soo happy! Så nu man en del gott hemma och jag vill bara sätta igång fantasin och slänga ihop en riktig kalasmiddag :) Men klockan är för mycket och vi har redan ätit hehe. Men kanske sitter det kvar i mig tills imorgon :)

Hade en jobbig dag igår men fick tänkt igenom en del och har en massa beslut att ta tag i nu. Men i slutändan tror jag att det blir bra för jag vill må bra och leva mitt liv fullt ut. Jag har bara mig själv att se efter och det är inte så lite. Även en liten själ har rätt att må bra men det är bara jag som kan göra nåt åt saken och det ska jag försöka nu. Försök har jag råd till.

Här kommer förresten en väldigt rolig bild på anders, han hjälpte faktiskt till i lördags med maten och jag har bevis!!



Han är underbar min man, när han vill :) Men här är även min goda p2 från i fredagskväll.



Och de härliga tjejerna Annie och Jessica.



Helgen bjöd även på "aphjärna" som jag efter mycket vin svepte i mig, denna bestod av bailyes på botten och martini. Usch säger jag bara men jag fick skylla mig själv ;)



Nu blir det Greys och Leila så natti på er!

This is not what I intended

Japp, provet är nu gjort och skönt är det. Har ändå glömt allt nu ändå.
Men det är inte min dag idag heller tokigt nog. Jag hade sällskap med emma o sharon på trean efter provet. Det slog mig att jag nog behövde handla lite så jag och emma hoppade av vid nobel (emma skulle vidare hem). Jag promenerade ett slag på coop nära ett tag och tillsist var jag färdig. Då var det betalningsdags och jag tog fram mitt ena kort. Men det ville inte godkänna mitt köp så jag sket i det o blev irriterad och tänkte att här ligger en hund begraven. MEN jag hade tagit fram fel kort! Jisses alltså. Visste ju att det inte fanns pengar på det andra och hade lagt det på ett särskillt ställe i plånboken men på ren reflex så råkade det bli det kortet. Haha! Jag gick såklart tillbaka och ursäktade mig och betalade mina varor men så dum jag kände mig. Inte klokt alltså hehe.

Nu ska man strax sätta sig med mat-tarmkanalens uppgift. Orkar verkligen inte men bättre att göra det idag så är man lite fri från plugg imorgon då det är Greys och allt :) Dessutom är det heldag i skolan imorgon så det kan ju vara skönt att ha fixat detta. Jepp jepp.
See ya!

Orkar inte

Usch..prov imorgon och jag känner att det är för mycket. Det är det verkligen! Inte så lätt att plugga heller när hela ens värld bara rasar som i ondags. Men jag har verkligen försökt och en del har fastnat. Tur man har klasskompisarna alltså! Vilken förståelse och omtanke. Så skönt. Men det är ändå prov imorgon..Vet iallafall att jag kan de flesta namn på grekiska/latin och det är en del. Sen ska man ju förstå allt det andra men uhmm..Det får gå som det vill. Har alltid en andra chans om ett par veckor. Men helst så vill man ju slippa att göra om det. Man gör så gott man kan.

Vill bara vara i Örebro nu. Ska bli så härligt! Behöver komma ifrån. Det lustiga är att vi har prov igen efter helgen i örebro. Kill me liksom! Men även där får det gå som det vill. Jag försöker iallafall och det okey.

Nä, nu blir det återigen andningen och cirkulationen tills man somnar. Natti!

Ny dag

Idag är det lördag och jag har precis diskat. Känner mig duktig! Snart ska jag ner i tvättstugan och fixa, tradigt men vad gör man? Blir sen damsugning och plugg. Just nu är det väldigt mycket som man ska plugga så vi får se hur det går. Denna kurs ska liksom vara över på fyra veckor men lärarna fattar inte vilken stress de sätter på oss. Men man får göra sitt bästa och sen är det bra. Man är bara en människa. Ingen superinutavhelvete robot!
Var och fikade med sandra igår, eller ja, vi käkade thaimat och sen mötte vi upp emma o tog en fika. Var härligt. Behövde jag. Sen när jag kom hem pratade anders och jag och det känns bätte. Men vi måste jobba på det och det är inte det lättaste när vi aldrig får tid till oss själva. Men jag ska inte sätta igång o klaga för det pallar jag inte. Huvudsaken är att det känns bra igen o att jag är trygg. Han hjälpte mig bli det igår.
Nu måste jag kila. Byee.

Emma- tack för att jag hittade dig min tvilling! <3

Arg

Varför är du ett as? Varför kan du inte klämma ur dig en ursäkt? Rapa kan du men det är verkligen allt. Och dig ska man vara ihop med, så snyggt?!! Fattar inte. Varför inte vara där för mig? Jag har väl för fan varit här för dig o stöttat o tatt emot mycket. Snacka om att jag känner mig värd mycket. Snyggt jobbat. ASSSSSS! Hur tror du att jag mår just nu? DU VET INTE! Du bara stänger av och sen är det bra med det. Ärligt tror jag inte att du älskar mig längre. Det känns ju inte så när det bara är jag som jobbar i förhållandet. Ska vi hårdra det så tjänar du pengarna o jag bara hänger med som ett blad i vinden men vet du vad??! Jag är supertrött på det. Jag är trött på att du inte vet hur du ska behandla mig rätt. För så som du gör nu är verkligen inte att älska mig. Man gör inte såhär. Men du är inte dum, du vet hur du ska göra för att göra mig illa. Du bara är. Tyvärr men jag mår inte bra av det. O nu sitter du bara där o låtsas som ingenting, vad fan är det? Handlar inte kärlek om att finnas där? Fattar du inte att nu är det din tur att hjälpa mig? Jag ska fan skriva en jävla bok med regler som du ska följa, pratat om det tidigare men vem pallar?! Eller vem vill inte tro att du inte kan ändra på dig till det bättre?! Jag bara hoppas o hoppas men nu har jag äntligen fattat! Så enkel mattematik det var. Tom jag kunde lösa ekvationen. Åhh jävla mage och alla andra jävla problem på samma gång. Jag blir så trött. Sa jag trött? Åhh.. Ganska komiskt egentligen. Eller inte?!! Nä nu har jag iallafall fått ut lite av det arga inom mig. Önskar bara att du kunde fatta allvaret i detta. Du måste ändra på dig! Tror du att jag överlever annars? Jag vet att det inte komma att funka o nu är min gräns nådd. För annars är det ju du som sätter gränser o vem får rätta sig efter det då? Behöver inte svara på det.
Ja, hoppas du får en bra helg, det är allt jag kan säga så får vi väl se om vi pratar längre fram. Jag kan vara öppen men inte hur länge som helst. Jag ska iallafall ta hand om mig själv, jag är värd det. Jag är inte värre människa än att jag iallafall kan erkänna och säga förlåt när jag gjort nåt fel. Trist att du fattas den hjärncellen. Stackare.
Piss off!
Kärleken kan ta en paus. Jag behöver dig idiot. Men jag ska klara mig utan dig i detta. Det ska jag bara!

Pisstrött

Jag är pisstrött på detta. Varför måste du räddas varje gång? När ska det ta slut? När får jag vara glad och leva mitt liv? Jag vill att du ska få din önskan uppfylld men varje gång hinner vi/sjukhuset rädd dig. Måste vara oerhört plågsamt att vakna upp med ångest efter varje gång. Och att man ska ställa upp på dig, jag orkar faktiskt inte längre men vad har jag för val. Mina känslor säger åt mig. Att jag inte bara kan skita i att känna nåt, då hade allt varit mycket enklare. Bajs. Jag hoppas att du snart får ro så vi alla kan få börja leva igen för det är något vi har glömt. Jag älskar dig men uppenbarligen vill du inte vara här. Och varför ska du då varje gång klara dig? Att inte gud eller vad som nu finns där uppe fixar detta. Vad är det för mening?
Just nu vet jag bara att det är illa. Du ligger i respirator. Varför inte bara stänga av den?
Älskar dig.

Utmanad

Blev utmanad av emma i klassen, din spillevink ;)

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

7 saker om mig:

* är beroende av recept på mat och bakverk men även annat som kan slinka ner ;)
* har knäppa uttryck för mig ibland när jag berättar något (typ extra vuxet språk)
* klara inte av att man slår på gosedjur ( får riktig panik och tror att de har känslor)
* älskar att pilla på skorpor och knott på huder (blir anders som får ta smällen)
* vill absolut inte ha smör under jordnötssmöret eller nutellan
* är en skräpsamlare i många fall (plockar på mig skit som sedan bara ligger i ett hörn men jag måste ha det!)
* klarar inte vodka med red bull (asäcklit ju!)

Jag utmanar:
Annie, Sara, Linda, Nadine (kommer inte på fler just nu)

KÄNN ER UTMANADE! ;)




Vilken helg!

Så härligt det har varit! Är så nöjd. Har inte varit såhär glad på länge :) I fredags blev det slagthuset och turne 2008 med björn gustavsson, soran, özz och måns möller. Härliga grabbar! Men innan showen åt vi på harrys med annie, jimmy, malin, ricke, jonas och emma. Blev god oxfilétoast med bearnaissås och potatis. Mummsss!
Klarade ju provet galant och fick MVG! Men inte bara det, fick MVG i hela kursen! Jag är såå stolt över mig själv och det med all rätt! Yesss! har nog inte smält det än. Men nu har en betydligt svårare kurs börjat med det ska vi oxå klara galant, medicinsk grundkurs. Den är tuff men roligt med utmaningar :)

I lördags sen var det ju födelsedagsfest här hemma. Var supertrevligt! Tom Daniela och Kim o Liam hade tatt sig ner från helsingborg, underbart! Den lilla knatten är så härlig! Charmtroll verkligen!
Fick jättefina saker bla; blågrönt halsband, svarta vinglas (tuffa!), behandling på triangelns spa, presentkort på hm och pärm med goda recept :)

Nu ska jag strax göra två pajdegar, ska ha besök av svärmor med co. Ska bli gott med mat sen :)




Pusshaaj!

RSS 2.0