Vilken kväll jag har att se fram emot.

Ja, från ingenstans bestämdes det för nån timme sen att Erica och Michaela kommer hit ikväll. Dessutom kommer Martin och Per för att träffa Anders =) Blir god marinerad kotlett med färskpotatis, gräddfil, gräslök samt en god sallad! Mmm det ser jag fram emot!

Tanken är mys med promenad i parken, vin och nån film. Vi får se vad som sker. Kul iallafall att det blev såhär impulsivt =)
Får dock ta det lilla lugna med vinet, ska ju jobba imorgon. Usch ja, bara jag tänker på det så säger min kropp ifrån. Men jag kan inte fly för all evighet. Och detta med ögonen ska inte få hindra mig. Måste ju prova för att se om jag klarar det. Annars blir det sjukskrivning, finns inte mycket mer att göra. Fick förresten remissen idag till röntgen, NOVEMBER! Hallå, det funkar inte! Måste göra det nu inom det närmsta ju, men så är sjukvården i guess. Skit iallafall. Ska försöka få en tidigare tid men får se hur det blir med det. Läkaren på vårdcentralen har gått på semester och återkommer i mitten på augusti så gjorde ju inte saken lättare.

Nä, nu ska jag ta och marinera kotletterna och sen kommer väl killarna så småningom från la sjöbo.
Annie, vi måste ha biff med potatisgratäng snart, är du på??!!

// Chelle


I väntan på ål.

Mor ringde nyss, sa hon skulle svänga förbi med en bit ål till mig, så najs!! Som jag har längtat sen hon släppte den bomben =)

Har faktiskt spelat lite sims nu på morgonen, hade glömt hur roligt det är hehe. Annars så har jag inte gjort så mycket, var dock i bokskogen med pappa i söndags. Promenerade en lång runda och på vägen smakade vi både vildhallon och bigaråer. Tog turen vid Torups slott, jättevackert var det! Inte alls fel att traska lite, och vi hade uppehåll och sådär lagom värme. Efter det hämtade vi upp lillebror och åt kinamat, gott och mysigt och fick allt skvaller från både turkiet-resan som blekinge.

Igår kom Michaela och Sumo hit, härligt att träffa dem igen! Vi mös med kaffe och kaka och bara slappade.
Idag blir det diskning, damsugning och torkning av golv. Sen ska vi även handla idag, så himla skönt!

// Michelle

Lördag= lugn och skön.

Gick upp i morse och lyssnad på "Ring så spelar vi" när jag bakade en god sockerkaka. Detta var för att testa ugnens kapacitet samt att Erica skulle komma kl tolv. Hade paj över från igår så det tänkte jag att vi skulle mumsa på. Efter baket var det lagom till att Melodikrysset spelades i radion. Jag gjorde det ju såklart och tänkte tillbaka på alla de morgnar som man gjorde detta hos mormor och morfar ihop med god frukost som bestod av goda smörgåsar och nypressad apelsinsaft som morfar stått och slitit med. Men jag klarade ett par frågor faktiskt. Kände mig mäkta stolt.

Sen hann jag in och tvätta håret och sen kom Erica och vi åt goda rester till lunch. Efter maten slog vi oss ner i soffan och hade väldigt givande samtal över allt och ingenting. Men så hade jag ju bakat så det var ju bara ett måste att smaka på och komma fram till om jag lyckats. Det gjorde jag =) Tack för det ugnen! Blev paff igår när jag gjorde paj, den funkade hur bra som helst. Tack igen!

Efter en god kopp te som var inhandlad från norge blev det The Bucket List samt chips till detta. Mysigt att bara slappa och inte vara uppe i varv som jag har en förmåga att vara allt för ofta. Ska försöka att stressa ner men jag känner mig själv, jag gillar att vara igång och ha ideér och sätta dem i verket.

Har känt mig bättre idag men ögonen är som de är- fortfarande lite läskigt men det går. Får ta det nätt och stilla.

// Chelle

Grå torsdag.

Fy så grått det är ute idag. Kan lika gärna regna för min del. Blir kvällsturen på jobb ikväll med min favorit, eller inte men det blir nog okey. Har mina härliga vårdtagare så det räcker långt. Blott en dag, ett ögonblick i sänder. - Mormor

Har fått upp vårt barbord i köket, dock måste det kapas en rejäl bit samt att v måste byta skruvarna om det ska hålla. Men uppe är det och jag stormtrivs i mitt kök! Nu väntar jag bara på gardinerna som ska komma på plats och på nästa månads små inköp, då måste det bli klockan jag sett! Ohh härligt det är att längta ibland, det behöver man.

Fick siliconbakformar från ett företag som jag gått ur nu men det verkar inte som om jag kan använda dem då man inte får sätta dem över en gaslåga. Vår ugn är ju en gasugn- Grattis liksom! Men jag kom på att de är utmärkta efterrätt formar för glass och annat så det kanske blir bra ändå. Men blev ändå besviken.

Annars idag så ska jag städa till vårdtagarna, har dragit på det lite men kan lika gärna få det gjort. En av dem blir permanentad idag och det är hon eld och lågor över, det kan man förstå. Det är ju en fräschhets känsla såklart.



Som om denna dagen blev bra då..Nä nu är man tillbaka till dubbelseendet, yrseln och konstighetskänslan. Jag hade precis kommit till jobb, satt mig ner och skulle få rapport- då känner jag mig plötsligt snurrig och allt blir suddigt. Jippie tänker jag och går in och tvättar av ansiktet för jag tänker att det kanske känns bättre sen. Men jag får hålla mig längs väggarna och sen får jag mitt blodtryck taget av ssk men det är helt normalt. Ja, efter nån stund blir jag iallafall hämtad av pappa och vi kör hem till honom. Han ringer lite samtal och sen letar vi på google och det jag har varit utredd för tidigare heter Chiari missbildning. Detta innebär att en benbit från ryggraden trycker på lillhjärnan och detta orsakar ostadighet, suddighet i ögonen och att det slår i ögonvrån när man tittar på vissa håll. Detta är väldigt obehagligt kan jag säga! Inte minst att inte kunna se ordentligt. Men det har lagt sig lite nu och det är jag tacksam för. Det finns inte jättemånga som drabbas av detta och tydligen är det pga stress. Stress som man inte kan hantera förmodar jag. Ska iallafall till vårdcentralen imorgon med pappa och träffa en läkare som kan ge mig en remiss för ny MR-röntgen, det ska jag ha. Jag är ju fullt medveten om vad som är fel. Vill bara göra den röntgen så man kan utesluta operation, det pratades om det sist, då när jag var sjukskriven från skolan för 5-6 år sen. Ajaja, ska inte beklaga mig, nu vet ni läget och jag återkommer med mer info om detta. Såhär ser det ut iallafall:



Japp, nu ska jag vila, orkar inte titta på skärmen, ögonen får anstränga sig så.
Läkaren imorgon alltså, på nåt vis har man nog bara gått och väntat på det. Bara det inte är nåt mer bakom!

Nä, ska ta en sak i sänder. // Chelle


Nya smycken.

Eftermiddagen var underbar igår. God tacopaj och vin och härligt sällskap! Tack mitt ♥.
Vi pärlade ju såklart men det har jag även gjort nu på morgonen och detta blev resultatet:

     



   

'Nu ska jag strax tvätta och sen kommer Erica hit, ska fika med glass, undrar vilken sort hon tar med sig =)

// Chelle


From Yesterday.

Har just upptäckt bandet 30 seconds to Mars! Helt grymma verkligen, inte minst för att Jared Leto är sångaren =) Lyssna på dem, verkligen ett tips, ni kommer fastna som jag gjort!
Glömde i förra inlägget att berätta att Anders, jag och Karlbrand var på sjöbomarknad i torsdags kväll. En härlig tripp på alla sätt! Grädden på moset var att Anders vann två Spindelmän till mig, en god och en ond! Så numera har jag en vid min sida om natten. Underbart!


Blir pärlmys hos Annie ikväll, det behöver vi! Vi pratar om att ha gemensamt party framöver så då måste det ju finnas nya och fräscha smycken! Vi ska även äta tacopaj, gott ska det bli. Behöver en kväll som denna, helgen var ju lite jobbig på sina sätt så ikväll blir det avkoppling deluxe. Och snack och kärlek.

Jimmy klarade uppkörningen för motorcykel- Grattis vännen! Det gjorde du bra!

Imorgon blir det tvätt och jag är ledig, det behöver jag! Måste lära mig att släppa jobbet, och sluta fundera så mycket!
Inte helt enkelt när man är som man är och man inte blev som man skulle..

Nä, nu tycker jag att ni lyssnar på 30 seconds to Mars på youtube: From yesterday, The Kill, A beautiful mind. Wow säger jag bara!

Nå vad tyckte ni??

// Chelle


Söndags morgon.

Sitter här och försöker hålla mig vaken innan jag ska upp och ta bussen. Fy så trött jag är! Att jobba helgen är ansträngande, till råga på det så är det bara två som är löpare på hela Skarven och det känns kan jag tala om! Vilket spring jag hade igår. Dela alla mediciner och sen både städa köket och lägga de boende. Fick dock hjälp med tre stycken så det var verkligen bra. Skulle aldrig tagit två av dem själv ändå, nä det gäller att hålla på sin rätt så inget händer.

Jobbade från sju till halv ett först. Hade rast och åkte iväg med Anders för att handla present till Tess. Halv tre var jag åter på jobb och kollegan som stannat kvar gick hem. Som tur är, är det min tur att gå vid halv tre idag. Känner på mig att jag kommer vara väldigt slut så vem vet när det blir sängen för mig idag?

Hur ska man veta när ingen säger något?? Ahh...!! Pucko!!

Hoppas ni sover gott i era varma och sköna sängar!

// Michelle

En riktigt lyckad helg.

Började med att tvätta i lördags, lugnt och skönt och jag kunde mysa med min inköpta torkställning hehe. Efter tvätten gjorde vi oss i ordning och blev hämtade av Jimmy, vi skulle ju bort till vide på ff-fest! Efter en stund kom Jonas och Emma och deras Liam, helt galet lik Emma tyckte jag. Vi förberedde ute i trädgården och sedan kom Kim, Daniela och Liam. Vi grillade och hade härliga tillbehör så det satt fint! Efter maten blev det lekar, killar mot tjejer. Riktigt kul! Visste inte att pilkastning var lite av min grej =) Efter lekarna i trädgården gick vi till parken och spelade kubb. Sedan blev det lek och bus på lekplatsen med alla "barnen". Härlig kväll! Lägger upp lite bilder från den härliga kvällen.

         

   

Igår tog vi det lugnt och jag satt och pärlade nån timme och sen ville jag ut och hitta på nåt så det blev att vi hämtade upp Jimmy och Annie. Körde till lomma och tog en glass och kände på vattnet. Sedan bestämde vi oss för att köra och hämta Pelle-mannen och hämtmat. Blev kinamat för mig och annie och killarna tog pizza. Vi hyrde även film men handlingen var lite klyddig men härligt att vi umgicks iallafall.

       

 

Vi har ju pratat lite om att vi (eller jag) vill köpa Annies föräldras matsalsbord. Och vi tittade på det i lördags när vi var på vide och det blir nog det =) Underbart! Tror det kommer passa riktigt bra i vårt hem. Finns även sex storlar till. Saker och ting börjar komma på plats =)

Nä nu blir det jobb strax, kväll idag..Men ser fram emot onsdag då jag ska få fint besök av Annie och Erica. Trevligt!
// X

Läskigt.

Får väl ta allt från början:

Förra söndagen när kim, daniela och liam var på väg mot sin bil så såg vi att en volvo utanför vår balkong var olåst samt att det satt en skruvmejsel i rattlåset. Dessutom hade den bilden klämt in bilen bakom så den kunde inte komma ut. Vi ringde till polisen som gjorde en notering om detta, strax efter att vi hade ringt körde volvon iväg men vi såg aldrig föraren. Vi var ju oroliga dels för bilen bakom men också för att ett barn/ungdom också skulle upptäcka att bilen var olåst och göra något dumt som att försöka köra iväg den. Man vet ju aldrig!
Sen har vi inte sett bilen förrän igen igår, på exakt samma plats. Då var det dessutom så att den hade backat bak med bilkroken i en bil som tillhörde en arbetskamrat till Anders. Han ringde upp honom och de tog sedan bilder på skadan samt ringde polisen. Sen stod de och snackade en god stund innan polisen kom och anders lämnade lite uppgifter. Efter att polisen åt tog det 10 min och därefter åkte volvon iväg..Blev lite skraj att han hört och sett allt eftersom han var snabb på att sticka. Men jag ska inte oroa mig, har väl sett för mycket film men sanningen är att folk är inte kloka och allt kan hända. Man är alltid utsatt.

Men mitt i allt detta så har jag äntligen hittat ett våningsfat som jag bara måste köpa när lönen kommer, dock kostar det nästan 600kr men jag ska ha det!!


Himma!

Äntligen himma. Har vatt en bra dag på jobb, gick fint att få upp alla och tiden har inte stått helt stilla. Najs att man är ledig nu. Har lite att göra, ska träna, tvätta, grill-partaj på vide, smycka på söndag, träffa ricke en stund ikväll när han kommit från götet. Han är förresten tönn den killen, ringde häromdagen och jag svarar som alltid :
-"Hej det är Michelle."
- "Hej!"
Säger lite tveksamt - "Heeej, vem är det?"
- "Vet du inte det?"
- "Eee nää, eller jo fan det är ju du, det hör jag ju nu".

Samma sak hände igår när han ringde...Sanslöst Michelle! Jag får ursäkta mig med att jag var någon annanstans!

Nu sitter jag och väntar på mannen för vi ska HANDLA! Yees, yees! Att man kan njuta av det haha men jag kan! Fick en kommentar about mina spindelmannen-smycken på mina arbetsskor (dem som alla tycker är så fula- dock inte jag som alltid ska vara tvärt emot haha). Bara jag tittar på smyckena på fötterna så lyser jag upp, det är ju Spindelmannen vi snackar om =) De ger mig extra kraft. Anders berättade att när han var ute och körde MC häromdagen så var de på nån MC/Bil-mässa och gissa vad som fanns där?? En Spindelmannen bil! Den vill ju jag ha! Den ska jag bara ha. Tydligen var den riktigt fräck så vi kanske ska undersöka om vi kan sticka dit en vända nån dag. Puckot hade glömt mobilen hemma så det blev inte ens en bild till mig =) Men han vet hur han ska få mig att le, jag blir som ett barn direkt. Perfekt mutning, tänk på det mina vänner, allt med Spindelmannen går hem hos mig hihi. Är man knas eller? Blev nog tappad eller nåt när jag var liten =)

Ska titta efter en papperskorg på Maxi, undrar om de har ......?!!
Smycken jag gjorde igår:

Klasörhängen 70kr.



Ringar i olika färger 80kr/st.




Have a lovely friday. Bye!

Laddar.

Sitter och laddar med kaffe inför jobb. Vi är bara två idag på morgonen och så är det varje fredag. Dock har vi en praktikant som kan hjälpa till en hel del så jag räknar det som vi är tre. Det är dessutom vår avdelnings tur att ställa fram frukost till personalen innan tio men det ska väl gå.

Har varit uppe i varv nu i två dagar. I onsdags duschade jag mina vårdtagare samt tvättade till en av dem. Det gick i ett samt allt annat man gjorde såklart. Och igår var det städdag för avdelningen så jag och en annan städade rubbet samt hela entrén. Dessutom var jag snäll och duschade en annan vårdtagare som jag ändå skulle hjälpa upp till frukosten men det gick på ett kick. Nu känner jag att tröttheten kommer över mig. Tur man bara jobbar till 13 idag, det behöver jag.

Annars sen så blir det handling och den har vi skjutit på lite hela veckan, eller ja, Anders. Men har har också haft en tuff vecka så jag förstår honom. Men imorgon är det iallafall prio att vi köper en torkställning, Kom fram till att torkrummet nere i tvättstugan inte är så himla fantastiskt. Det tar sån himla tid att få saker och ting rorra och tvättar man då flera maskiner med lakan och byxor så kan man glömma att man dessutom ska få plats med allt. Nä, dessutom kan man ju då ställa ut tvätten på balkongen och det ska bli härligt.

Nä, får väl ta och dricka upp kaffet och få i mig några skorpor innan man beger sig. Hoppas ni har en bra dag!

Senaste.

Tänkte lägga upp mina senaste kreationer av smycken så hoppas det "smakar" =)

Halsband med gröna inslag. 170kr.



Armband i sommarfärger 140kr.



Guldörhängen 80kr.



Fräscha sommar-örhängen 60kr.



Funderar ännu en gång på att ha ett smyckes party snart, intresserade?

// Chelle

Morgonstart med kaffe.

Har kommit fram till om jag inte är pigg när jag stiger upp så måste det bli kaffe direkt. Det blir ett måste.
Idag är det jobb 11.30 till 20 men jag är väldigt seg idag. Dessutom är det en helt okänd avdelning jag ska vara på men det ska ändå bli roligt. Vet att veckorna kommer gå fort, så blir det alltid. Ska försöka hinna med mer än bara jobb, man har ju ett liv också som får innehålla lite mer anser jag.

Anders skulle köra MC efter jobb med en kompis så jag hoppas turen går bra. De skulle visst få sällskap av ett gäng så det kan ju bli trevligt. Sen på torsdag ska anders göra teori, hoppas hoppas att han fixar det! Annars är det ju bara att göra om det tills han klarar det!

Var egentligen tänkt att vi skulle handla igår men vi sköt upp det till imorgon. Behöver iallafall ha ett torkställ för torkrummet där nere kan inte torka kläder. Det tar hela tvättpasset (7-14) (14-21) för att exempelvis jeans och annat lite tjockare plagg ska bli tort men oftast blir det på gränsen till tort, alltså fuktigt. Det funkar inte! Och det värsta är att det inte är nåt fel på torkrummet! Men det blir super med ett torkställ, kan man ställa ut på balkongen och låtsas att man har en vindtorka =)

Längtar i allafall efter helgen, jag behöver vara ledig och umgås med vännerna. Blir grillfest hos Annies föräldrar, skitkul! Innan det tvättning och sen på söndagen vill jag pärla =)

Nä nu ska jag diska innan jag drar til jubb. Ha det gytt i värmen!

Vilken helg.

Det började med att vi for till far med en blomma då han fyllde år igår. Sedan körde vi vidare till sjöbo där Martin och Tess bor samt Per. Blev pizza på en trevlig restaurang till en början och vi satt ute men sen kom det en man i bar överkropp som satte sig bakom oss och rökte samt luktade konstigt så för att få matro igen fick vi flytta in i värmen. Inte är det särskilt trevligt att äta när någon röker nära en, nä pii säger jag bara. Efter maten hyrde vi film, Vi hade i allafall tur med vädret samt Låt den rätta komma in. Så kasst! Inte klokt egentligen men se inte dem, de är inte värda den tiden! Men vi hade ju trevligt ändå så vi kom inte hem förrän klockan var över tolv och vi hade med oss Per då pojkarna kom fram till att ett lan över helgen hos oss hade vatt trevligt. Vilket det också blev!

Dock var ju inte jag involverad eftersom jag jobbade men den lilla tiden vi sågs var roligt. Sen blev det ju även jobb för min del igår och det var tungt. Både varmt och alla boende var lite extra trötta och sega så jobbet blev ännu hårdare. Men Anders överraskade med att hämta mig och när jag satt mig i bilen fick jag en hand på axel från baksätet, gissa om jag blev rädd!! Men det var ju bara KIm. Så han och Daniela och Liam hade åkt inom oss efter att de varit på kalas och så tog de an chansning på om vi kunde ses en stund. Himla trevligt som alltid och vi var alla hungriga så det blev pizza =) Liam har verkligen utvecklats, han är så duktig på att prata och han ska ju snart fylla 2 år. Som tiden går, inte klokt någonstans!

Här är snyggingarna från igår.



Hejsvej så länge!

Värmebölja de luxe.

Jisses alltså! Nu måste jag få klaga lite..Jag svettas så jag tror jag ska få panik emellanåt. Värst är det om nätterna, även om vi har fläkten på högsta. Inte heller sover man så gott i denna värmen, nepp, känner mig annat än utvilad när klockan ringer. Samtidigt så är det underbart, märkligt va?!

Sitter här med mitt kaffe och ser mig omkring och tänker att vi har ett nytt hem. Vi har mer plats och äntligen en bra planlösning. Det är lycka! Skrev jag att Anders mamma målat vårt vardagsrum och köket? Det gjorde hon på två dagar, hon är fantastisk på att orka med sådana projekt. Fint blev det också så nu väntar jag med spänning på nya gardiner, matsalsbord och att vi får upp barbordet i köket. Aaa i love it!

Fick sålt ett halsband på jobbet i förgår och då vaknade intresset hos fler i personalen, jätteroligt! Så det är lite extra cash och det kan man ju inte klaga på. Samtidigt är det min bästa avkoppling så det tackar jag för, att folk gillar vad jag gör.

Nä, nu ska jag ner till tvätten och markera alla golvplattor som ska limmas fast innan fastighetskillen kommer.

Ha en kjempego dag!

What a day.

Mitt tålamod har verkligen testats idag på jobb. Fick in en ny boende igår och hela dagen idag har det tjatats och gnatats. Men inte så konstigt egentligen för hon har en svår demens. Men man får verkligen bra övning i att inte tappa humöret, jag är dessutom väldigt trevlig i mitt sätt men jag var helt slut i huvudet efter att passet var över kl tre.

Som plåster på såren handlade jag hem en massa god melon, körsbär och vindruver. Men det blev också mina Twister-glassar som finns i 8-pack samt en jordgubbsyoggi och frysta hallon. Tänkte göra mig en god smoothie imorgon till frukost då jag kommer springa opp och ner i tvättstugan ett x antal ggr. Då behöver man energi kan jag tala om.

Men denna veckan tycker jag har gått himla fort, var med en liten klump i magen man somnade i söndags då jag hela veckan har varit på en ny avdelning. Men jag har hela veckan fundrerat på att ta upp med chefen om att jag vill vara på en annan avdelning när jag jobbar mina helger. Jag känner på nåt sätt att jag vill träffa annan personal samt andra boende för sanningen är att jag vill komma in i något nytt. Jag har varit på samma avdelning nu i mer än ett halvår och lite rutation kan ju inte skada! =) Vi får se, tänkte ringa till chefen imorgon.

Annars så ska vi träffa Martin och Tess imorgon kväll, kolla film och bara mysa, grejt ska det bli!
Sen är jag ledig på måndag och då kommer Josefina och lunchar, ska bli trevligt, undrar vad jag ska bjuda på?!

Vi hörs! // Chelle

Tjena och hallå igen!

Ojj vilken uppdatering detta kommer bli men lika bra att sätta igång:

6 juni blev det flyttning, dagen innan hade vi fått alla kartonger till lägenheten. Kartongflytten tog 2 timmar och de övriga möblerna 2 timmar, väldigt bra om jag får säga det själv! Men det berodde ju såklart på att vi hade flera goda vänner som ställde upp och hjälpte till, trevligt var det dessutom! Efter att vi fått in allt blev det mat, god kinamat och härligt snack, även far tittade in och åt med oss. Fick en stor tomatplanta av honom, där är fullt av små tomater som säkert blir jättegoda =)

Jimmy hjälpte mig att utforska gasspisen och skrämde mig ett par gånger men så är den pågen, ska jämt busa! Blev iallafall klokare på det hela tack vara honom och kan ju även berätta att jag har bakat i gasugnen i förra veckan, goda biscotti blev det! Kul att det lyckades första gången.

Ett par dagar efter flytten åkte vi upp till  härliga värmland samt in i Norge ett gäng vändor. Det var toppen att få komma dit och träffa alla härliga människor som bor där. Tråkigt med detta långa avstånd men man uppskatar allt så mycket mer när man är där. Träffade två av anders farbrorder samt deras familjer och så bodde vi hos farmor Eva. Fick vara med på anders kusiners skolavslutning, jättetrevligt med härliga uppträden och allt på norska, kan det bli bättre? Men det äår helt klart ett annat stressklimat där uppe, alltså allt ät så avslappnat och man känner rktigt efter vad man vill och inte vill. Kraven känns inte så stora där borta men kanske är det så för att man inte själv är värmlänning? Ahh, kempegytt är det iallafall.

Skrev jag att naturen är underbar där borta? Skog och sjöar och ängar och berg.
När vi hade varit och handlat i närmsta stad Sysslebäck, var vi nära att krocka med en älg, men anders la sig på bromsen och allt gick bra, fick en chock bara. Jag har aldrig varit så nära en vild älg förrut. Men det var en upplevelse. När vi sen skulle åka neråt Skåne igen sa Anders att han hellre hade velat ha älg här nere än alla jävla cyklister, haha lite kul tyckte jag.

Vi åkte hem på Midsommarafton, skönt att det knappt var några bilar ute och vi hade regn och sol om vartannat. Vår midsommarmat bestod av en grillad korv med mos, men gott var det, även för mig som inte är nån som gillar korv så himla mycket.

Efter att vi kommit hem hade vi en hel vecka ledigt tillsammans men vi var på varsitt håll ett par dagar, ganska så skönt ändå med lite space. Och nu jobbar jag och anders för fullt men det blir nog en fortsatt härlig sommar ändå =)


Det var allt för denna gång, vi hörs! // Chelle

RSS 2.0