Baka baka liten kaka =)

Idag står jag endast i köket. Gick upp nio och började på mina mumsiga julklappar. Har gjort skorpor i olika sorter, weinernougat och ischoklad än så länge. Men allt tar tid. Sen ska man diska emellan. Ja, det går ju an, så länge kaffebryggaren är på hehe. Har lite grejor kvar men i värsta fall så blir det imorgon jag får avsluta allt. Men gott blir det, det är huvudsaken ju! Ska bli roligt och se om släkten uppskattar mina klappar. Ekonomin är ju inte den bästa så då får man vara påhittig istället. Ganska roligt ändå. Yes. Ska på kalas idag också. Ska fira anders lillebror. Blir 17 år. Vart tar tiden vägen? Jag vet inte men nyss var han en liten skit. Lilla Nicke. Han är för go. Sist han sov här hade han skrivit en lapp till oss på morgonen. Att han älskade oss och att han hade haft det bra här. Blev lite tårögd. Har lappen kvar. Den ligger i mitt pennskrin och jag läser den ibland. Söt. Blir iallafall tårta och goda kakor från bageriet. Ska bli trevligt faktiskt. Får se hur det blir med julafton nu med allt som hände i helgen. Japp, det är bara att vänta och se.

Imorgon skriver Anders teorin för motorcykel. Hoppas han klarar det. Hade ju vatt toppen. Men han har ju inte läst så vi får väl se. Imorgon ska jag till mor och mysa med syskonen och mormor. Blir nån överraskning till mat så det är ju alltid spännande. Vi ska bara ha det bra.

Tror jag får göra fler skorpor, de var himla goda. Måste ju provsmaka hehe. Kom på att jag även ska ge smycken till damerna i släkten. Så blir det lite fler klappar :)
Får förresten springa upp till konsum och handla två sista saker till syskonen när vi är i lund. Annars känns det så lite. Blir nog bra. Hoppas.
Jepp, nu pyser jag ut i köket igen. Bye!




Vilken helg alltså.

Den har bara varit toppen!
I fredags var den tjejkväll med annie, michaela och erika. Sumo var ensam kille :) Innan michaela och erika och sumo kom hade annie och jag käkat en rejäl middag så vi var så mätta. Tog det lugnt ett tag o sen fixade vi undan lite och förberedde lite. Vid halv åtta dök det andra gänget upp och det blev massor av vin, rött och nåt med bubblor, dipp med grönsaker och annat gott och tjejsnack. Var så roligt att se erika igen. har inte sett henne på ja, nästan 2 ½ år. Jisses! Fick en jättesöt gåva av henne och försenad present av michaela. Spel. Hon tänkte på att anders och jag nu har en riktig ursäkt för att umgås ;) Good thinking! Sen blev det sängen vid halv två eller nåt och annie och jag var helt döda men vi pratade en stund och sen sov vi gott. På morgonen blev det tecknad film och baguetter i ugnen och te. Mysfrukost!
Sen blev annie hämtad och jag gjorde mig iordning för jag skulle jobba. Var så himla nervös under cyklingen dit. Men när jag kom in genom dörren så såg jag att maria jobbade. Jag kunde pusta ut. Hon sken upp när hon såg mig och såg nöjd ut över att det var jag som kom. Hon är bara så toppen. Vi satt med de boende och kollade på Svenska hjältar och jag gillar redan avdelningen. Ska jobba med Roger idag. Han verkar trevlig och lite udda. Gillar jag. Blir nog bra. Ska snart bege mig men tänkte även berätta att anders mamma fått dubbelsidig lunginflammation. Och det idiotiska över det är att hon vetat om att hon haft först en ensidig och inte sökt vård och såklart så blir det anders som måste rycka in och rädda allt. blir så jäla trött på den familjen ibland. Så de satt på akuten i natt och anders åkte inte hem till sin bror och dixie förrän efter halv två. och nu är hon inlagd. Jävla människa. Är så arg på henne. Varför kan hon inte tänka längre än näsan räcker. Hon är ju själv USK. Men andras hälsa är väl viktigare. Så typiskt. Så hur blir julen nu? Ska vi igen vara de som får ta smällan och ställa upp? Har egentligen inget emot det men blir så arg. Hon tänker inte.
Aja. Livet är inte alltid rättvist.

Till dem som förlorat en älskad

Who can say for certain
Maybe you’re still here
I feel you all around me
Your memories so clear
Deep in the stillness
I can hear you speak
You’re still an inspiration
Can it be

That you are mine
Forever love
And you are watching over me
From up above.

Chorus:
Fly me up to where you are
Beyond the distant star
I wish upon tonight
To see you smile
If only for a while
To know you’re there
A breath away's not far to where you are.

Are you gently sleeping
Here inside my dream?
And isn’t faith believing
All power can't be seen

As my heart holds you
Just one beat away
I cherish all you gave me
Everyday

Cause you are mine
Forever love
Watching me
From up above

And I believe
That angels breathe
and that love will live on
And never leave

Chorus:
Fly me up to where you are
Beyond the distant star
I wish upon tonight
To see you smile
If only for a while
To know you’re there
A breath away's not far to where you are.

I know you're there
A breath away's not far to where you are

The Prayer

Ohh yes. Det är låten jag har i bakgrunden just nu. Har lyssnat på den om och om igen. Den framförs bäst med Josh Groban och nån tjej. Helt underbar låt. Jag blir så tårögd och rörd. I hjärtat. Ja, behövs inte sägas mycket mer. Den bara är.
Lyssna på den gott folk. Det är verkligen ett tips!



LOOOV

Så najs! Behöver verkligen lite paus. Snart åker dammsugaren fram och förberedeler inför vår goda middag. Ska överraska Annie med fläskfilé med mango chutney-sås och ris samt sallad och vitlöksbröd! Snacka om god mat och massor av kilon man går upp som sedan ska springas av på skarven haha. Senare ikväll kommer även Michaela och Erica och Sumo. Mysa med dipp och grönsaker och så =) Mmm..Plus nåt gott att dricka! Mycket viktigt!

Har haft avslutning idag och vi blev bjudna på frulle och sedan rulltårta som vår mentor bakat. Gulligt! Sen hade vi julklappsutdelning och jag fick en ask med ischoklad. Själv gav jag bort ett litet plättjärn med plats för en plätt som hade formen av en stjärna. Uppskattat av Klara :)

Anders åkte för en stund sen till sjöbo där han vistas i helgen. Skönt med ett litet break faktiskt. Även gött att jag ska jobba i helgen men är ändå en smula orolig blandat med förväntan. Ja, ska inte ta ut nåt i förskott. Ska försöka att inte tänka på det. Blir nog bra. Alltid jobbigt med nya patienter och så men ska hålla mitt huvud kallt. Jepp.

Nä, nu blir det att ringa farmor innan allt stohej =) Kram på er!

Plugg och Ica Maxi

Sitter här med den jäkla kommunikations uppgiften. Inte så himla kul. Men jag hoppas att jag snart kan vara färdig. Så man bara kan skicka in så det är undan. Ska ju skriva min inköpslista till Maxi sen. Härligt! Ska bli najs att handla. Ja, jag vet att jag är knäpp :) Men det är väl underbart att köpa hem det som man gillar och tycker är gott?! Jag ser en tjusning i det hehe. Sen får jag ju gå där inne själv idag och bli upplockad av anders. Kan det bli bättre?

Skickade iväg mina 16 julkort igår. Men det var knappt att de kunde få plats i den röda brevlådan. Den var helt fullproppad. Jisses säger jag bara. Men jag tog i för kung och fosterland hihi. Sen blev det middag här hemma med svärmor. God kotlett, mumma minsann!

Ska efter uppgiften sätta min o göra färdigt beställningarna så jag kan skicka dem idag när jag ändå ska till maxi. De har ju brevlådor utanför :) Jepp, måste ha det undan. Funderade på att ha ett party i februari eller nåt så bered er :) har ju ett härligt jullov att sitta med lite nya idéer. Sen måste ju annie och jag skärpa oss och hitta inspirationen igen. *Smisk där bak* Aja hehe. Hade ju vatt fint med pärlor och wow på nyår eller vad säger du annie hahahahahah!! Eller inte. Ska inte säga för mycket. Allt kan hända.

På fredag blir det iallafall lite mys med ett par tjejer. Ser fram emot det. Ska bli trevligt. Och annie och jag ska först mysa med en middag på tu man hand hihi. Filurar på vad för gott vi ska ha. Löser sig :)

Fick precis veta att jag nu är löpare på skarven och ska jobba varannan helg! Plus att jag ska jobba juldagen, så himla najs! Vilket glädjerus jag känner just nu! Weeiii!!

Bye Bye!


Julkänsla..

Naj, jag försöker känna det. Min skiva är duktig på att ta fram nynnandet hos mig men ja..Kanske när jag satt fram min julstad med sitt vackra sken av alla färger. Får hoppas på det.
Har inte haft nån bra dag idag, och så tror jag att jag börjar blir sjuk. Eller nåt. Hoppas inte. Annars får jag käka apelsinkärnor som fan. Har apelsiner hemma :) Prova ni med! Indianerna åt det förr för att bli friska från förkylningar. Nåt jag snappade upp på en lektion. Ganska kul kuriåsa ändå. Gillar sånt.

Ska väl handla imorgon, hoppas jag iallafall. Sa till anders att han slapp sålänge han hämtar upp mig :) Så är båda nöjda. Hade vatt najs att få gå där i min egna takt och köpa vad jag tyckervi behöver, vi är ju inte altid överrens om jag säger så. Men jag kan förstå honom ibland, blir ju inte att man köper så mycket till honom, han är inte så glad i det "exotiska" haha men det brukar lösa sig. Han får annat. Vi brukar i slutändan vara ganska nöjda båda två.
Får ta snacket med honom efter handlingen, annars så kan det äventyra den. Han är ju lite speciell min anders. En aning ego och bestämmande. Men efter vårt seriösa samtal så hoppas jag att det kan ändras. Annars får jag ta till nåt jag egentligen inte vill men vad ska man göra? Jag vill ju bli hörd och tagen på allvar. Vi är två i förhållandet. Så är det ju. Knäppt annars. Aja, får se hur det går.

Dagens låt är Du får inte med Sonja Aldén. Den passar så skrämmande in på hur jag känner just nu. Skumt. Men fin är den!

Trista december

Usch, så mörkt både inne och ute. Aja. Helgen var supertrist med plugg och annat trams men det känns lite bättre nu. Får se. Igår kollade jag WALL-E. Vilken film! Åhh helt underbar! Blir nog en film ikväll med, vet inte vilken bara hehe.
De ringde nyss från skarven och jag ska jobba lör och söndag! Supernajs med pengar ju plus att anders ej ska vara hemma. Blir att jag får kvällarna för mig själv iallafall så då blir det verkligen Harry Potter på lördag-kväll!
Idag fick jag även veta mitt betyg i medicinsk grundkurs. Har varit en skitjobbig kurs men fick VG och är verkligen nöjd. Hade glatt mig åt G också men jag har ändå försökt att kämpa. Kursen var ju bara på 5 veckor så det har varit stressigt. Men glad är jag! Go me hehe.
Nu ska jag sätta igång med kommunikations-uppgiften så vi hörs vi ett annat tillfälle.
So long!

Saknar mitt långa hår ibland...O inte minst sommaren. Här är jag och syster i Turkiet 06. Och brun var man =)


Hooott!

Ja för det är han!!! Behöver en bild på nåt kul när det är grått runtomkring. Njut för det gör jag!




// Knasiga Michelle ;)

Right here

Japp, då satt man här igen. Tycker det är så skönt att få skriva av sig. Förr när man var i tonåren så använde jag dagböcker men detta tycker jag är mest smidigt. Har alltid varit bra på att uttrycka mig med ord. Tror jag fått det av morfar. Han var en av de bästa som fanns i mitt liv. Man kunde alltid vända sig till honom och ofta kommunicerade vi med annat än ord. Det var precis som vi förstod varandra bara genom att titta på varandra och använda vårt kroppsspråk. Vi hade nåt speciellt. Vi gillade båda spel och böcker. Och han visste precis vad jag gillade att läsa. De bästa böckerna har jag fått av honom. Han var också en bokmal fast inom en annan kategori. I min värld fanns bara drama och romantik. Kanske en gnutta spänning också. Kanske man är som man är pga allt läsande om olika öden och massor av romantik. Men världen är allt annat än romantisk tycker jag. Och filmer, klart man lever sig in i dem och hoppas på att det ska finnas samma typ av slut i våra liv men icke. Våra liv bygger uppenbarligen på nåt annat eftersom vi får slut vi inte väntar oss och som vi inte vill ha. Ja, man får sällan som man vill. Trist för det tror man ju. Usch. Men vem vill inte vara hon i The Notebook? Eller hon i The Break Up? Eller hon i Ps I LOve You? Jag kan skriva fler men jag tror ni get the picture! Vad är det som är så bra i våra liv som kan vara bättre än alla lyckliga slut från filmer? Är det bara att vi ska bli starkare och sedan ska nåt fantastiskt hända? Hur länge ska man vänta på det där fantistiska? Jag tror inte att det finns. Jag vill uppleva det först innan jag ska tro på det. Sån är jag. Orkar inte hålla fast vid nåt som inte finns på riktigt. Och egentligen orkar jag inte vänta heller. Jag vill se det fantastiska nu. Jag vill att det ska rädda mig. Eller måste det vara så att man ska rädda sig själv? Hur lätt är det? Fast det är klart, det är ingen som har sagt att det skulle vara lätt. Kan det fantastiska inte bara bryta isen. Det skulle nog uppskattas av fler än mig själv. Och nej jag är inte alkoliserad när jag skriver detta. Det är bara mina funderingar, och jag vill dela dem med nån. Jag kanske inte får svar men då har jag åtminstånde fått skriva ner dem så det inte tar all min plats i huvudet. Där finns plats för mycket annat som både glädjer och plågar mig.
Nog om detta.

Grått och trist minsann.

Igår blev det inget idol hos ina och uffe för ina skulle på julbord. Men vi åkte och hämtade upp min studiehandledning hos emma och sen vidare till malmborgs på mobilia. Skulle köpa lite gott och så och sen mysa hemma med film istället för ikväll. Blev björn gustavsson och den var ganska ball, en massa klipp och så :) Men det kändes som vi inte tittade på den tillsammans så det var lite trist. Sen blev det lite idol och såg idag att Kevin vann! Superbra vinnarlåt om jag får säga det. Passade honom perfekt.

Idag blev det uppstigning vid tio och jag var duktig och satte mig direkt med uppgiften. Skönt att komma igång. Men nu tar jag en paus för jag blev lite trött på det. Ska snart sätta mig igen och sen ta tag i mitt hem. Här ser för jävligt ut och jag trivs inte då. Vill ha ordning omkring mig. Kanske blir bak idag eller nåt. Känner för det. Men allt kan ändras. Sen ikväll blir det väl lite pärlor och julkort. Måste ta tag i det och skicka ut det i veckan. Ser bara fram emot fredag just nu.


There's something that I feel I need to say 
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one





Äntligen helg.

Faktiskt ska det bli himla skönt men så himla ledig är man inte :( Blir att förbereda inför redovisningen om VIPS och den tar tid kan jag säga. Inte för att jag har nåt bättre för mig liksom..Aja, det går väl. Ska iallafall ha myskväll med gotti och film imorgon med anders (hans idé-KORS I TAKET!) Sen blir det väl en god middag också :) På söndag sen blir det fortsatt plugg på uppgiften samt städ och tvätt. Ska hinna upp till Nikolina och skriva ut också men det fixar sig. Hon fick ju en skrivare av sin sambo igår så jag var välkommen att snylta lite bläck ;) Och så blir det väl en kopp te på det, mys tycker jag!
Veckan som kommer är inte utan händelser. Både trista och roliga saker. Men dock ska det bli skönt att ha julavslutning på fredag. Har nog aldrig varit såhär trött, så vila sa jag!

Ikväll blir det idol hemma hos uffe och ina som vanligt. Final ju, det får man inte missa! Blir väl en sväng inom ica också så jag kan få köpa mitt jäkla råsocker (har haft slut på det jättelänge). Måste ju ha det om jag ska kunna göra mina julkakor efter Leilas recept ;) Men innan vi åker hem där ska vi hämta upp min studiehandledning hos Emma. Hon skulle kolla nåt i den idag och den föklde med henne hem och nu saknade jag den hehe. Sötnöt. Hoppas att du får en njutningsfull helg, det behöver du vännen. Inga fler tråkigheter nu.

Japp, så var det det där med uppgiften. Har inte kommit igång. Drar mig för det men ska skriva en början på det idag, blir väl efter idol skulle jag tro. Eller så stänger jag ner detta nu och sparkar min själv och sätter igång. Det får bli det.
Ha en go helg på er!

Fika och prov

Igår var det hem och plugga inför provet idag. Jag ansträngde mig verkligen för sen skulle man iväg och fika med Annie och My. Men min bussresa var nåt av det värsta jag varit med om. Jag som hade tänkt plugga på bussen in till stan men det gick verkligen inte. Anyway, fikan var supermys. Detta var inte tack vare Espresso House. Jag beställde varm choklad och en choklad hasselnöts-muffins. Bläääää! Usch, det var sista gången jag stöttar deras företag. Såklart var chokladen varm i typ 5 min och sen bara försvann all värme. Så ska det inte vara. Och kakan, usch så sött. Fy, nä det gör jag inte om. Isåfall skulle det vara att endast bidra till en kopp te.
Vi hade iallafall trevligt, inte sett my sen annies fest så det var kul. Superfräch och söt :) Och hennes roliga kommentarer hihi, du är nåt extra du. Så härligt! Sen var annie snäll och körde mig hem. Förlåt att jag skratta vännen men som du sa, vad ska man göra annars i sådana situationer?! Usch nä, anledningen till det var ju inte roligt.

Idag gjorde jag prov och det är så skönt att det är gjort. Men jag kan inte vila än..Hemsk uppgift till på måndag men idag tänker jag ta det lugnt, det förtjänanar jag faktiskt. Tar tag i allt i morgon. Måste få pusta lite..

Usch ja, måste beklaga mig över min dumma ostbågerygg! Espresso house har ju låga fåtöljer och när jag skulle sätta mig så trodde jag att de var lika höga som allt annat man sätter sig på/i men så var ju inte fallet. Så det knakar duktigt i ryggen och jag känner tårarna men håller mig. Sen satt jag och vred mig hela fikan typ och det var nästan att anders fick hjälpa mig med sånt jag skulle göra i "bockat-tillstånd". Få av strumporna, byxorna osv..Usch ja och så fick jag sova med kuddar under ryggen inatt så jag har sovit jättegott, eller inte!! Får se vad det blir av det..Har fortfarande ont men pausar med klagandet lite. Blir så tråkig läsning ;)

Bye!

Nytt utseende på bloggen.

Det har min sis hjälpt mig med :) Blev supernöjd! Tackar!

Idag har man redovisat och sen när jag kom hem kollade jag film. Blev The Breakup, överbra film! Läskigt men den tog upp de saker som anders och jag pratade om igår när vi la oss tidigt. En del om hur vi ska kunna få in romantik och tid för varandra bla. Vi får väl se hur det blir med det. Vi skulle prata mer om det ikväll så jag hoppas att lite frågetecken försvinner. Vill tacka michaela för att vårt samtal på msn igår. Det var nog nyttigt på alla vis. Det fick mig att fundera om jag säger så. Skönt. Filmen tycker jag verkligen att ni ska se för den har ett så tydligt budskap. Man känner sig stark efter den. En liten tår föll också och det var skönt, behövde det.

Imorgon blir det skola på förmiddagen och sen hem och plugga satan inför provet på torsdag. Men ska hinna med att fika med Annie och My men det löser sig. Har ju läst allt innan så det är ju inget nytt. Får se det som lite repetition.
Sen måste jag ju både skicka iväg mina julkort och mina beställningar. Får ta och fixa detta i helgen så att det inte hänger över mig sen. Har inte tid. Ska klara det sista i skolan och sen avnjuta ett bra jullov! Det förtjänar jag minsann.
Kom förresten överrens med mamma om att dela på julen så nu blir det lille julafton hos henne med syskon och mormor. Blir nog det bästa för alla. Jag kan inte vara den som ska dra i alla trådar, det finns inte på kartan. Fick det klart för mig igår så det onda i magen har gått över. Är det magi eller sunt förnuft?!

Tack emma för pratstunden innan. Mina tankar är hos dig och jag finns för dig om du behöver din tvilling, tänk på det!
Ha en god kväll.

Själen orkar inte hur mycket som helst.

Det gör ont i hjärtat när jag tänker på vad vi människor måste uppleva. Saker och ting är så orättvist. Livet är så dysterst ibland. Det gör ont i hela kroppen. Jag har själv ingen bra dag idag, inte idag heller. Jag vill bara gräva ner mig med min nalle och sorgsen musik. Det är så mycket just nu. Så mycket känslor och skit. Jag undrar bara vad det ska bli av denna julen?! Det känns på riktigt nu att man är ett "skilsmässobarn". Framöver så kommer man att vara den som ska ordna så att ni slipper träffas. Jag måste alltså dela upp min födelsedag, typ mitt bröllop (om det blir nåt), barnens dop och födelsedagar, julen osv. Detta pallar jag inte. Varför ska det vara på era villkor? Jag blir verkligen så trött på "vuxna". Synd att ni skaffade oss, det innebär ju bara problem uppenbarligen. "Jag kommer inte om hon kommer......." Väx upp och tänk på era barn för ett ögonblick! Som omväxling! Ahh detta gör mig tokig. Alltså har jag tre familjer nu. Mammas sida, pappas sida och Anders och hans familj. Tänk om man bara skulle sluta känna nåt och dra upp till Öret. Hade det blivit enklare? Hade jag kunnat sluta känna nåt? Gud så befrianda det hade varit. Önskar jag kunde vara Michaela. Hon bestämde sig och fullföljde sin plan. Önskar jag kunde göra så. Tänk att bara bryta. Inga känslor. Kan man önska sig det som nyårslöfte?

Kan man få lov att känna sig svag och normal nån gång? Jag orkar inte vara sådär känslig och ensam. Det värsta är att jag inte är uppriktig mot Anders. Han skulle aldrig förstå och komma med nån enkel och bra lösning enligt honom. Skulle jag sen inte göra som han föreslår så är det lite så att jag får "skylla mig själv". Så nä, inget stöd därifrån. Men så har det ju varit i typ 6 år så varför förväntar jag mig nåt annat? Kanske för att jag hoppas på en föränding men man kan väl inte lära en gammal hund att sitta. Tror jag iallafall inte. Men jag ska inte måla fan på väggen för Anders är fantastisk i andra avseenden.

Orka? Inte länge till.

Ibland önskar jag att jag blev räddad av en stor stark man som vet hur man stänger av och hur man ska leva. Denna mannen har jag en längtan till. Hoppas han visar sig snart. Jag vill bli räddad. Kanske är denna mannen alkohol och droger i det verkliga livet? Kanske ska bli en sån där skåpsupare och gå ner mig riktigt. Det hade varit nåt det. Men nej, jag har självinsikt. Jag har mål och drömmar. Too bad att familjen inte vill dela dem med mig. Jävla egoister!

2:a advent

Det är det idag. Det går nästa lite för fort. Man vill ju hinna njuta lite också :) Men jag kände för att uppdatera lite so here it comes:

* I onsdags hade jag pärlparty hemma hos Michelle. Var mycket trevligt och jag tjänade en hacka, extra trevligt!
* I tordags var jag på Vellingeblomman med Annie och hennes brukare som hon är kontaktman åt. Vi hade jättetrevligt och fikade länge. Sen blev det ju lite inhandling så jag var supernöjd när jag kom hem!
* Igår var jag och syskonen hemma hos mor och julbakade och åt en god middag. Annie kom och hämtade mig vid fem och vi stack hem här och lagade middag till boysen som hade spelat data hela dagen..Var en jättetrevlig kväll med bra film och härlig massage, tack Annie! När J och A hade gått kollade jag och Anders på dokumentären om Britney. Faktiskt ganska intressant! Sen somnade vi gott :)
* Idag håller jag på med min redovisning om psykiatrins historia som ska göras på tisdag. Usch, det är så jobbigt. Har haft problem att hitta information så ska nog låna en bok på bibblan imorgon. Det behövs nog..Som tur är har jag ändå lyckats skrapa ihop lite men tror ej att det räcker, störingt..


Imorgon ska vi titta på lägenheten i Kirseberg och jag är faktiskt nervös. Hoppas att vi gillar den och att anders arbetskamrat isåfall snart hittar ett hus så att vi kan få chansen att flytta härifrån. Åhh jag längtar. Det hade ju varit så typiskt om vi inte gillar stället så håll tummarna för oss!

Bye.

Onödigt vetande men ändå lite trevligt :)

Jessica bär den roliga skulden till detta men sug på denna karamellen:

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.
3. Meddelade 8 utmanade bloggar.

8 favoritprogram:
1. Leilas jul, Leila bakar, Leilas mat
2. One tree hill
3. Vad blir det för mat (klockren!!)
4. Halv åtta hos mig
5. Las vegas
6. Doobidoo
7. 2½ men
8. Vänner

8 saker jag gjorde igår:
1. Hade pärlparty
2. Drack varm choklad
3. Var i skolan
4. Åt frukost med Nikolina
5. Åkte buss i över 40 minuter
6. Smsade med Annie
7. Pratade med chefen på skarven
8. Blev hämtad av Anders

8 saker jag ser fram emot:
1. Julbak med pepparkakshus och annat gott
2. Fikan med Annie och My på onsdag
3. Jullov
4. Att svampa vin (får bli snart!)
5. Bli överraskad av Anders
6. Lyckas med mina julklappar (ätbara)
7. Se Andrés moppe på lördag
8. Träffa Annie och Jimmy på lördag

8 favoritrestauranger:
1. Mando
2. Rådhuskällaren
3. Pers krog/ Restaurang Nathalie
4. Harrys
5. Thai restaurangen vid triangeln
6. Kina-restaurangen vid håkanstorp
7. Max
8. Elyseé

8 saker på min önskelista:
1. En kamera
2. En kitchen aid (kommer jag aldrig att få!)
3. Att se Anders i en spindelmannen-dräkt
4. Fler roliga kokböcker
5. En hund
6. Att jag får ett lugnt 2009
7. Presentkort
8. Att bli utbjuden på bio med Anders

Det var det hela! Men jag utmanar Annie, Emma, Linda, Sara, Nadine!

See ya!

RSS 2.0