Mitt val

Näpp, fick inte mitt förstahandsval som var hemsjukvård och min första reaktion var såklart besvikenhet. Men nu när jag lugnat mig lite och fått distans till det hela så är jag ändå nöjd med det jag fick, psykiatri. Men det knäppa var att mitt första val inte kunde starta men i psykiatrin kommer vi vara 5 personer, okey liksom. Aja, det ordnar sig nog. Hoppas bara inte att jag är ensam från min klass men det får man se.

Nog om det, jag har bakat vaniljhjärtan fast i andra formar än hjärtan. Kommer inte på vad de heter just nu men ni fattar nog =) Blev helt okey om jag får säga det själv men det är ett jävla jobb, shit. Men det var värt det. Så har man provat på nåt nytt! Annars idag så diskade jag när jag kom hem och anders dammsög och sen torkade jag golven, vilket teamwork! Riktigt skönt att ha rent här nu, har inte haft damsugarpåsar innan på typ 10 dar och jag har fått ett par spel. Lite skit klarar jag men detta gör vi inte om. Jag cyklar ut till Svågertorp, bara jag får mina påsar =)

Nu har jag, anders och nicklas precis kollat på säsongens första "Så ska det låta" och det var underhållning minsann! Skitbra! Men nu är det filmdags så jag ska bege mig ut i soffan.

Vi hörs!

Thank God

Det säger jag bara Linda, var just inne på din sida och ser att du har lagt upp låten Calienta med Pachanga. Jag som letat så efter den på ja, MTV, Ztv och på en massa andra ställen. Man blir så glad av rythmen hihi. Thank God for you =)!

Har vi inte en härlig sol som tittar fram idag, så säg?! Jag behöver den! Och jag vet att jag inte är ensam.
Idag ska jag plocka undan här lite och lägga på mina nya tabletter och sådär. Så blir det lite mer känsla av vår.
Och så ska jag prova på ett nytt recept, köttfärspaj som jag fick prova på hemma hos Erica för ett tag sen. Och det var gott! Vill nån ha receptet så säg till =)
Kanske ska börja lägga in nåt recept då och då, eller vad säger ni?! Sitter ju på en guldgruva av recept om vi säger så =)
Imorgon är det en stor dag, ska gå loss på Maxi. Najs najs! Bara ordet handling gör att jag drar på läpparna, fråga anders haha! Och reklamblad från maxi eller Coop är ju överkul att kolla igenom! Snacka om att jag är störd. Jag har förresten beställt Nigella Lawsons kokbok Fest som nu på bokrean kostade 70 spänn, rena klippet!

Japp, bjuder på mig och min goding i snön från helgen. Utan dig är jag inte hel och det vet du!

    



Pusshaaj! 


Kaffe och ännu en måndag.

Helgen var en av de bättre! Började ju i fredags med att käka tacos hos Nicolina och sen hämtade vi upp Erica och mös med gott och Barnhemmet. Superbra film men läskig var den allt. Sen körde vi i snöyran och lämnade Erica och sen var det bara att palla sig hem till anders som kollade film.

På lördagen sen blev jag upplockad halv elva av anniebanny och så körde vi till Center syd för att käka lunch med Annies kompis Emelie. Blev en bakad potatis, det var längesen! Sen kollade vi in hemtex-rean och där gjorde jag klipp minsann. Hittade fyra tabletter i svart o vitt, en grön löpare samt två små tygkorgar. Allt detta för 105kr! Tyckte jag var superbra! Sedan gick vi in i affären Newyorker och shiit vilken bra affär! Skitcoola kläder och hyffsat billigt. Super tyckte vi!
Efter Center syd blev det hem till Almgården och vi satte igång med våra pärlor. Satt väldigt länge men roligt var det och samtidigt satt jimmy och anders och spelade wow. De verkade också ha trevligt. Ska absolut göras om. Sedan blev vi bjuda först på nachos och gud så gott det var, tom min anders gillade det! Han som alltid har rynkat näsan åt det! =) Kunde inte släppa att han tyckte om det haha. Senare på kvällen bjöds det på snitzel, krocketter, sallad och kall bearnaissås! MUMMA! Och självklart vin till det, provade rött och det var faktiskt gott trots att jag annars föredrar vitt. Så blev det lite pärlor till och sen drog vi oss in till Melodifestivalen. Av alla bidrag så ansåg jag att EMD var bäst samt Velvet.
När tvn väl var slut var vi ganska trötta men så kom vi på den finfina idén att gå ut i den härliga snön som hade kommit och göra snöänglar så det gjorde vi och jag kände mig som 5 år igen! Underbart! Sen blev jag mulad av annie och eftersom jag alltid tidigare har lyckats undkomma sånt så fick jag lite väl mycket snö i truten men jah var ju dum nog att hålla den öppen hahaha. Flamsiga jag =)

Iallafall, sen kröp vi ner i deras sängar och jag väl sova en timme och sen skulle vi hem men den timmen gjorde att jag vaknade med ett himla humör, det gör jag inte om kan jag säga. Aja, så har man lärt sig det.
Igår var en riktig mysdag på alla sätt. Satt och pluggade en del och sen lagade anders och jag mat TILLSAMMANS. Hör och häpna! Det blev kassler i ugnen med chilisås och ris. Riktigt gott. Sen kollade vi på What happend in Vegas och shit vilken bbra film! Verkligen nåt ni måste se, det säger jag bara!




Lovely♥


Vellingeblomman

Där har jag varit idag men först lunchade annie och jag på vårt thai-ställe och jag var hungrig, så det var mums minsann. Sen skulle vi åka och hämta en kompis till Annie, och mig men när vi kom dit fick hon en kramp och efter denna blev hon jättetrött och kunde inte följa med. Det var en rätt obehaglig känsla att se det, men nu är jag en erfarenhet rikare.Och som tur var fick hon anfallet i hemmet och inte i bilen eller sen ute i vellinge så det får man kanske vara glad över, för hennes skull. Dock tror jag att jag och Annie hade löst situationen på ett utmärkt sätt om det hänt någon annanstans.

Så sen åkte vi iväg till Vellingeblomman ändå och fikade och jag fick köpt två ljusstakar som jag länge letat efter och ett litet träd samt två ljus till stakarna. Så strax ska jag fixa och pula med det och sen diska undan. Vid 18 sen så är det käk hos nicolina, tacos =) Och så ska man se barnhemmet, skräckis så jag har sagt att hon ska paxa den störst kudden som finns till mig för den lär behövas =)

Pusshaaaj!

Letande av lägenheter

Jag vet inte hur många intresseanmälningar jag har fyllt i men många är det. Fick ett ryck så nu känner jag mig ganska nöjd. Man har kommit nånstans och lämnat sitt avtryck på ett gäng ställen. Good for us! Vill bara till nått nytt nu, jag är så trött på att bo här ute. Jag vill närmre alla er andra =) Att klydda med bussen och så tar på krafterna faktiskt så fort man ska nånstans. Men på morgnarna har jag turen att få åka bil, det uppskattas verkligen!

Ska ta och ringa ett nummer till akelius som jag fått av kära erica så kanske det också kan öppna en dörr åt oss?! Man vet ju aldrig. Man får aldrig sluta hoppas. Så är det!

Nä, om jag skulle sätta fart och göra uppgiften vi fick ang vårt studiebesök på kulturen i Lund i tisdags. Den ska ju in så fort som möjligt.

// Chellepelle

Svängningar

Har haft humör-svängningar sen igår, skitjobbigt. Men det beror nog på att nätterna spenderas med att drömma mardrömmar, ja iallafall två nätter i rad nu. Så när man vaknar är man ingen solskenshistoria precis och det är tungt. Sen blir jag dessutom trött vid sju på kvällarna och vill hemskt gärna gå o lägga mig då men det funkar ju liksom inte. Får väl hoppas på att det ger med sig så att jag kan bli mitt vanliga jag igen. Det hade inte varit helt fel!

Nåja, väntar på min underbart goda laxbit som är min lunch. Ett gott recept från mormor som innebär att man lägger en tinad laxfilé i en smord liten form. Sedan blandar man 2dl creme fraich (mer än 2 dl om det är till fler), hackad spenat, två pressade vitlöksklyftor samt lite citronsaft. Detta häller man sedan över laxbiten och ställer in i ugnen på 150-200grader och serverar med ris. Supergott är det och väldigt lätt att göra. Dessutom är det omega 3 i fisk så jag känner mig extra duktig =)

Idag annars blir det nog att mestadels av tiden sitta med lite olika skolgrejor. Hinner jag sen så blir det kanske lite pärlor. Imorgon har jag blivit medbjuden till vellingeblomman av annie och marianne. Ska bli kul! Hoppas jag hittar nåt roligt till hemmet, hade ju inte vatt fel. Sen i helgen blir det först att kolla film hos nicolina imorgon och sedan blir det att pärla med annie på lördags samt att plugga. Kanske en liten tripp till ica maxi men får mjuka upp anders först =)

Såg imorse att vi har Jetix-kanalen (barn-kanal) och att de visar spindelmannen kl 13.50. Gissa om jag ska se det!!! Hihihi!

// Chelle

Oh la la





Matt Pokora- Verkligen ett ögongodis eller vad säger ni? 
Snyggo!
Damn!
 =)


Några bra låtar:
Treason
They talk shit about me
Dangerous

Right round

Ja, lyssnar just nu på Flo Rida- Right Round så det fick bli överskriften. Har varit på Kulturen i Lund idag med klassen. Superintressant verkligen. Dit vill jag fler gånger. Och jag har äntligen kommit över att jag ogillade lund innan. Men inte längre! Nepp! Underbar stad egentligen och härlig uppdelning med alla butiker och så! Ja, ibland är man ett dumpucko =)

Just nu har jag igång två maskiner tvätt. Skönt när det är undan. Ska ta itu med några skoluppgifter sen. Väntar bara på att jag kan gå ner och få ordning på torkmaskinen till tvätten så jag sen kan koka mig några koppar gott kaffe. Är så sugen men det är inte min mage. Den tål det verkligen inte men faktiskt så skiter jag i det. Får ta den smällen helt enklet.

Igår var Michelle K här då hon skulle sova här till idag när vi skulle iväg med skolan. Vi mös först med varm choklad, vispgrädde och marschmallows och kollade på "Vingar av glas" (skolgrej). Sen förberedde jag två ost&broccolipajer med bacon och en sallad som vi käkade när anders kommit hem. Sen blev det dippa och grönsaks-sticks på kvällen till Två&en halv men. Verkligen najs! Men ska faktiskt berömma mig själv för nu ett tag har jag dels gått över till mörkt bröd, har inte ätit godis på länge, och sallad är mitt gottis. Mumma! Var iallafall en riktigt ball kväll igår och jag är övertygad om att Michelle och anders kommer att vara ett par i nästa liv. Det är helt otroligt vad de gillar samma saker och de klickar verkligen haha. Igår var det krig här utanför med snö inblandat och jag behöver inte säga mer =) De får mig att skratta iallafall.

Fick ju lämna bort Sumo igår. Usch, inte kul alls. Vi hade det ju så himla bra i helgen. Men ska ha honom fler ggr så det är okey =) Saknar honom iallafall. Mysgrisen.

Bye!

Soliga lördag.

Weeii, vaknade upp till solsken idag och då genast kände jag att det var lätt att gå upp. Mös först med Sumo som inte verkade ha bråttom ut men sen tog vi oss en härlig promenad.
Nu ligger han och myser med anders i sängen och de snarkar i kör, supersött =)

Senaste händelserna:
* Passar Michaela och Eddies hund Sumo över helgen. De är i mIlano och ska bla kolla på fotboll. Notera att de är där helgen när det är alla hjärtans dag så jag gissar även på en massa mys =) Det är de förtjänta av, verkligen!
* Har nog inte nämt att jag klippt mig, men har ny tuff frissa så jag är superhappy. Alltid skönt att få ordning på håret.
* Var inne på danskompaniet igår med sis, det huset ligger mig varmt om hjärtat. Kändes verkligen att man var tillbaka till när man var yngre. Härlig känsla!
* Är helt galen i The Hills, känner mig så nördig men på nåt väldgt stupied sätt så är det så jävla bra. Fick dock en chock när sara berättade att det är en reality show. Haha, jag som faktiskt på allvar trodde att det var skådespel. Där fick jag =)
* Denna veckan har jag känt mig så fruktansvärt trött att det har varit jobbigt. Och nu när det går mot ljusare tider?! Fick förklarat av min farbror att det dock kan vara att min trötthet har varit gömd nånstans och att den blommade upp just nu. Skumt ändå!
* Har suttit en del i veckan med mina pärlor och gjort undan en del. Blev riktigt bra resultat av mina svävande armband. Nu ska jag bara göra halsband med. Bild på hur det ser ut hittar ni längre ner i ett annat inlägg. Har haft problem med bluetooth men ska försöka ännu en gång så var tålmodiga.=)
* Igår bjöd pappa mig och min farbror på indisk hämtmat. Det var väldigt gott och min första gång att prova på mat från en indisk restaurang här i stan. Sen mös vi med kaffe från brazilien. Trevlig kväll!

Blev utmanad av emma (vildesmamma.blogg.se) så here we go!

REGLER

1. Länka till den som utmanade dig.
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de uppmärksammar att de blivit utmanade!

Så här kommer mina 7 sanningar:

1. Jag dricker helst mjölk med kaffe och inte tvärtom.
2. Jag kan känna en frustration och avundsjuka på de som har barn eller som är gravida, vill ju också men just nu är det inte läge. Förutom det så tycker jag att alla de unga mammor jag känner gör ett himla bra jobb! Ni är superduktiga och jag ser upp till er.
3. Gillar att skumma runt på bloggar, facebook och andra ställen för att hålla mig uppdaterad om vad som händer i andras liv.
4. Jag är rädd för att bli mamma. Min skräck är att föda, få förlossningsdepression och inte knyta an till barnet/barnen. Vet att det finns hjälp för allt detta men är ändå väldigt rädd.
5. Hade blivit sjukt glad om Anders blev biten av en spindel och blev Malmös spindelman så jag kunde få ränna runt bland taken med honom om kvällarna när Malmö lyser =) Ja, jag är sjuk!
6. Min rädsla för utvecklingsstörda och männiksor med funktionshinder har försvunnit sen vi var med klassen på galmla mooms-teatern, jag ser dem i ett annat ljus nu och kan absolut tänka mig att jobba inom deras verksamheter.
7. Har aldrig gillat att gå ut på klubbar och andra ställen, men jag börjar nog bli bättre. Sanningen är att jag har haft så dålig självkänsla att jag inte trott att jag också hade rätten och dög att vistas bland andra "snygga och vackra" människor. Det har varit min självkänsla som inte funkat som den ska helt enkelt!

Jag utmanar:

Sandra, Sis, Annie, Emma G, Sara, Linda P, Maria G!


Have a nice holiday och jag säger bara thank god för SOL!


Tisdagsmiddag med thai och två galna tjejer.

Kom hem för en stund sen efter att ha träffat Sandra och Annie i stan. Vi möttes upp vid thai och käkade gott för 39kr. Tycker jag är ett klipp när man är sugen istället för dyra och söta espresso house! Sandra körde goda ord om bikarbonat då hon nyligen har börjat baka eget bröd. Men hon är en rackare på att göra reklam och vara allvarlig så Sandra, du får jobbet att vara min och Annies manager ang våra pärlaffärer :)

Skulle egentligen skriva mer men orkar inte just nu så det kanske blir ett längre inlägg imorgon. Hejdåhej!



Tack för att du börjar fatta att jag behöver dig. Älskar dig läckan // spyan =)

Kvällsäventyr med en födelsegris

Blev det innan när jag och anders hämtade annie och jimmy för att överraska jimmy. Annie var bestämd när hon sa att jimmy skulle ha ögonbindel på sig och mycket riktigt, så var han en snäll påg. När vi hade parkerat bilen på stortorget så ledde jag och annie honom plus anders till Mando där Malin, Emma och Jonas väntade vid vårt bokade bord. Jimmy blev verkligen överraskad men som han har klyddat med våra planer i veckan. Ajaja Jimmy! Men trevligt och gott var det minsann!
Sen när vi käkat körde vi hem till födelsedagsgrisen och spelade guinnes record och jag och emma blev utmanade att göra flest armhävningar på 30 sek. Ni kan nog gissa vem som vann??!! Jag är lika vig som en valross för fan haha men ball var det. Jag lyckades med 13 iallafall och det tyckte jag var bra kämpat! Nu är man hemma och jag känner att huvudet är tungt men jag är inte helt återhämtad efter min kassa mage. Som tur är, är det söndag imorgon och jag planerar att ta det väldigt lugnt med pärlor och sen kl. 18 på mtv så kommer nåt jag har väntat pånhimla länge. Danstävling i streetdans och hiphop stile!! Me like! Så det måste jag bara se. Att det kommer först nu, konstigt men ska inte klaga. Imorgon gäller det. Att suga in allt och alla dessa sköna moves. Weeiihoo! Nice!

Ska sätta mig imorgon med pärlorna så man sen kan bestämma ett datum för party. Känner på mig att det lär bli massor av folk som vill komma och det är ju mycket trevligt! Jag lovar att bjuda på rabarber-kakan som sist, och ja, mer av den =)

Sov gott folket..

Är på G igen!

Fy för. Anders och jag beställde pizza i torsdagskväll och vem blir inte matförgiftad om inte MOI!! Så vid halv fyra på fredagsmorgonen så var det bara att rusa ut på dass. Jag håll på fram och tillbaka fram tills klockan var tolv. Sen blev det att ligga i soffan och sen gick jag in till sängen och däckade i tre timmar. När jag sen gick upp så var jag så himla sugen på mjölk av nån anledning men jag skulle inte ha druckit det. Magen började låta satan men som tur var hände inget mer men illamåendet kom tillbaka och jag fick sprängande huvudvärk. Bajs! Men sen på kvällen handlade anders apelsiner till mig för det var det ända som jag kunde tänka mig äta. Te och knäcke var det inte att tala om.
Pratade med far på förmiddagen igår och när han hörde om hur jag mådde så sa han först att det kunde vara vinterkräksjukan och jag trodde jag skulle smälla av. Precis som jag vill ha det liksom men sen berättade jag vad jag hade ätit under de senaste 24 tim och då kom vi fram till att det måste ha varit pizzan. Och den som inte ens var god. Well well.

Ska ju också berätta att jag klippte mig i tisdags, har tyvärr ingen bra bild på mig men det kommer. Är iallafall skitnöjd och känner mig som ny. Dock kanske inte just nu då jag har varit sjuk men efter en dusch så!

Jepp, ha en god helg allihop!

1:a Februari

Blir jobb om ca 2 timmar. Orkar egentligen inte men försöker vara positiv och tänka att jag är ledig nästa helg, gytt. Då händer det grejer minsann! Nadine ska snart komma och låna ett par stövlar då hon ska till Hgb och modella =) Spännande faktiskt! Blir nog en upplevelse. Sen kommer annie-banny och ska hämta en bok jag lånat till ett arbete i skolan. Värst vad man får besök idag hehe.

Imorgon måndag är det skola hela dagen, känner redan nu att jag blir trött bara jag tänker på det. Men en positiv sak är att vår lärare i mänk kommer tillbaka från semestern och henne har jag saknat. Så hoppas hon är på sitt roliga och positiva humör imorgon-eftermiddag. Det hade ju gjort det en aning trevligare.
Valde kurser som snart ska sätta igång i torsdags. Det blev först hemsjukvård och sen psykiatri. Jag är ingen sjukhus-människa och kommer nog aldrig att bli. Bättre att inse vad man är för typ och välja rätt från början. Kommer iallafall få en lärare jag haft innan, och hon är inte så förvirrad och det mesta hon säger blir intressant så jag ska väl vara nöjd antar jag. Får nog svart på vitt när jag börjat kursen så until that time...

Det värsta kommer bli att splittras från gruppen. Det vill jag verkligen inte. Har redan ångest. Men det är inget man kan göra nåt åt. Får bara hoppas att vi ändå kan ta och ses och att vi inte blir främlingar för varandra. Jag kan ju bara göra min del.

Nä, nu får jag snart besök och sen blir det att ta sig till jobb. Ha en god söndag allihopa!

RSS 2.0