Sunday

Helgen har ändå gått fort. I fredags var jag ledig så då passade jag på att åka till pärlbutiken och storhandla och sen blev det apoteket. Sjuka priser de tar för migränmedicin. Anders får ta sig till vårdcentralen så att han kan få det på recept för det håller inte i längden. Så ofta som han har det också, nä usch, stackare!
Sen kom anders mor o lämnade av dixie och niklas så vi tog en promenad ner till ica och rastade dixie samtidigt, superskönt. Inte fel att röra på fettet ;)

Igår blev det städning inför kvällen när karin och annie o jimmy skulle komma o käka middag här men så trevligt det var! Maten blev lyckad (var väldigt längesen jag gjorde kasslergratäng) och sen hade vi glass till efterrätt. Dessutom blev det att vi kollade på Braveheart och krängde godis och chips (skitbra ju med tanke på att man försöker gå ner ett gäng kilon). Aja, får se hur de nya p-pillerna verkar när det gäller suget jag ständigt har. Fast jag är ändå duktig att hålla mig ifrån sötsaker när jag bestämmer mig. Sen har jag ju varit lite slarvig med min pilates, det får jag erkänna men det ska bli ändring på det!!

Idag har jag besökt ikea med karin och gjort lite fynd :)  Äntligen har jag fått min efterlängtade pall, välkommen! Ska måla den senare men det får bli när jag har tid. Den är iallafall hemma :) På fyndhörnan sålde de ut stekjärn med lock som jag länge velat ha så jag blev superglad.
Nu blir det dock plugg och sen tvätt, ha en fortsatt trevlig söndag!

Praktik

Började praktiken igår. Har iallafall haft tur med min handledare, supersöt tjej som verkligen tar hand om mig. Sen kan man ju ta en funderare på en annan usk. Supertrist kvinna. Finns ingen glädje i henne, hon måste leva ett hårt och kallt liv. Trist med människor som sprider en trist och kall stämning. Jag får helt enkelt försöka att hålla mig undan henne. Dock har hon en söt liten hund (nån pudel), Moa. Alla de boende skiner upp när hon kommer in till dem. I övrigt verkar praktikplatsen vara riktigt mysig. Jobbar kväll idag och imorgon. Det bästa är att vara långledig till helgen. Då ska jag handla både mat och pärlor. Usch, blir dyrt denna gång men oj så skoj :) Har ju ett till party framför mig, innan jul. Wiee!

Ha det askalas!

Ps. I love you

Å vad jag älskar dig. Vad skulle jag gjort utan dig? Vad hade jag tatt mig till om du rycktes bort från mig? Jag vill inte tänka på det men denna otroligt härliga film får en verkligen att börja grubbla. Man inser saker som inte är så solklara. Känslor väcktes som jag trodde var bra dolda för mig själv men nej. Fan ta dig jävla film men åh så underbar du är.

I fredags var det middag hemma hos annie, bara vi två. Fördrink och massage av annie födelsedagspresent (massagestol) till en början och sen god mat med dessertvin (haha) som var så underbart gott. Sen blev det mer vin och vi satt nog o njöt av maten i typ 1½ timme men det var underbart. Efter maten trodde vi att det skulle bli pärlor resten av kvällen men vinet hade gjort sitt så för min del gick det inget vidare men annie gjorde två grejor. Men vi var ändå överrens-vin och pärlor passar inte riktigt ihop :)

Igår var det födelsedagsfest för annie. Var supertrevligt verkligen. Pimplade ännu mer vin och en massa dooleys. Men innan vi gick upp till henne så mötte vi sara och hennes kompis carro. Jag fick en härlig chock-----> sara hade klippt av en del av sitt hår och var supersnygg. Kunde inte sluta beundra henne. Att hon vågade. Har ju alltid haft så långt hår. Du är skit SNYGG gumman!
Åter hos annie så träffade man lite nya härliga människor, my och olle. Jättesnälla som körde oss hem senare. Kvällen var super trevlig och här är lite bevis på det :)

      

    



Idag har jag och michelle i klassen myst med först god kycklingsallad, sen våfflor och filmen Ps. I love you. Helt underbart sätt att spendera en söndag på tycker jag!
Helgen är slut och jag kanske tar o kollar på filmen en gång till, känner för att gråta ut en skvätt.

// Bye




Helg

Så skönt att vara ledig lite. Nästa vecka är det praktik i 4 veckor. Ska snart dit o hälsa på så man är lite nervös. Men det kommer förhoppningsvis att gå bra. Man vill ju göra bra ifrån sig. Men jag tror att det kommer gå galant, eftersom man har ju jobbar lite mer än ett år så kommunikationen är det nog inget fel på. Jag vet hur jag ska förhålla mig till patienterna.

Ikväll blir det middag och pärlor hemma hos Annie. Himla mysigt. Behöver mysa lite :)
Dock imorgonkväll är det födelsedagsfest för hjärtat och det ska bli kul. Är himla nöjd med presenterna som hon ska få. Tänkte ge henne två av grejorna ikväll som en liten försmak hehe, kan vara kul.

Igår kom Ylle förbi och jag fick äran att färga hennes hår, MÖRKT. Himla tjusigt blev det om jag får säga det själv ;) Passar så mycket bättre i mörkbrun färg. Hon har ju haft blont så länge så det var roligt med en riktig förändring. Sen käkade vi paj och krängde chips. Ylva o anders åt tillomed kärleksmumsen från i måndags. De vet hur man kränger ;) haha.

Före färgning



During



Vilken snygging :)



See ya!

Höst

Ja för det är det nu! O askallt på morgonen. Här är det mössa o halsduk och vantar som gäller, det kan jag lovar er!
Hade ju pärlkväll i måndags, väldigt uppskattat så det var himla kul. Sen tjänade jag ju lite cash också så jag blev superglad!
Här nedan är bilder från den härliga kvällen.

               




                  

      

   


Idag har jag redovisat om kiss och bajs (om vi ska vara omogna) och det gick bra. Lärde mig också en hel del av de andra i gruppen som hade annat intressant att berätta.
Nästa vecka är det praktik, lite nervigt faktiskt. Hoppas verkligen att det ska gå bra. Ska försöka att träffa tjejerna nån gång during the time för jag måste ha min dos av 106:an hehe. Ni är verkligen wonderful.
Lite bilder från skolan kanske så ni inte tror att jag glider runt på dagarna? :)

Den officiella frukosten



Michelles ständiga val av baguette ;)



I tisdags när vi skulle lära oss lyfta med lift



Yes, det var allt för nu men skriv gärna ett meddelande :)


Magiska fingrar?

Ja det måste verkligen Anders farmor ha. Gjorde rabarberkaka efter hennes recept men nu när den är i ugnen så undrar jag hur resultatet blir. Det ser ju dock intressant ut haha men i värsta fall får jag slänga ihop till ett par muffins, de lyckas jag alltid med. Men hur kul är det att alltid bjuda på samma? Aja, det blir nog bra, det måste det helt enkelt bli.
Om nån timme kommer pappa och brodern och plockar upp mig. Vi ska handla vinterjacka till lillebror. Blir kanske Mobilia. Hade vatt gytt att ha pengar nu så jag hade kunnat handla det jag vill, ny jacka. Alltid bra att ha en att byta med. Dessutom är den jag har nu inte såå jättevarm.
Sen ikväll blir det middag och plugg. Muffins får det bli imorgon plus dammsugningen och undanplockningen. Dessutom lägger jag undan pärlorna för jag har verkligen inte så mycket tid till att sitta med det. Det blir bra ändå. Man kan alltid beställa =) Får ta och coola ner lite helt enkelt.

Det är helt enkelt bara att dansa så löser sig allt :)
Bye.

Lördagskväll med Beck och bakning

Yes, håller på med mina kärleksmums. Hoppas verkligen att de blir bra för det var ett tag sen man gjorde sådana sist. Bara jag inte väckte nån granne pga. elvispningen hehe.
Har verkligen varit en seg dag idag, det enda vettiga jag har gjort var att tvätta. Inte för att det verkligen behövdes men jag har dragit ut på att tvätta vårt stora överkast flera veckor. Så det har inte sett så snyggt ut när man kommit in i sovrummet, trotts att jag bäddat. Ett överkast gör så mycket tycker jag. Dessutom har vi ju vår nya sångstomme nu så då vill man ha det lite extra fint där inne.
Så medans jag tvättade blev det även gjort lite nya smycken. Hittade inspirationen på förmiddagen, var ganska skönt för än så länge håller min planering över det jag MÅSTE göra. Vilka är: *baka tills på måndag (än så länge är drömmarna färdiga men kommer också bjuda på mina kärleksmums och förmodligen rabarberkaka i långpanna) *skriva samman min redovisning som ska göras på onsdag, läsa igenom ergonomin, dammsuga och plocka undan, städa skafferiet, plocka upp tvätten och ställa iordning smyckena inför partyt. Alltså en hel del faktiskt. Sen tillkommer det ju saker som att träffa pappa o syskonen imorgon och laga middag men det går på nåt sätt. Ibland är det roligt att ha mycket att göra :)

Nu ska jag fortsätta baka, ha en fortsatt trevlig natt. Bye.


Grått

Usch så grått det är ute idag. Verkligen inte kul. Men som tur är kan man göra saker inomhus (tror ni vet att jag syftar på en speciell sak). Men man kan även ta o plocka upp tvätten men orkar det just nu? :) Nä, jag har suttit från kvart i nio till halv ett med mina kära pärlor och här kommer bilder på mina resultat. Åhh jag bara längtar till måndag! :) :)













Ganska fina va?! Jag är nöjd :) Nu ska jag ta o äta lite o sen sätta mig med vår läxa som är till imorgon.
Kommentera gärna om ni har idéer om smyckena.
Det blir intressant att se om inspirationen finns kvar om ett par timmar men förhoppningsvis :)

Byee!

Got to ask yourself the question, where are you now?

Jag är precis där jag vill vara! Kan bara tacka mig själv för min goda idé att börja plugga. Det var verkligen inte alls dumt. Jag trivs som dressingen på salladen. Jag vet vad jag vill.

Det har varit en sån där blandad dag idag. Jag har verkligen haft olika känslor. Massor av skratt, tårar, stress och förväntan.
Skratt bjuderna tjejerna på. Det måste jag ändå säga. Tårarna kom av filmen "Patch Adams" som vi såg i skolan idag. Jisses vilken film. Den påverkade mig lika mycket som "Uppvaknanden" (ett absolut måste för de som gillar tårar och en stärkande känsla i psyket när filmen är slut!!).
Stressen kommer och knackar på min dörr då det är party på måndag och jag har en del att göra! Men jag är så glad att efterfrågan på mina smycken är så pass stor, det hade jag aldrig kunnat tro men nu är det sant :) Och då får jag ta det med ro och tänka så härligt det är då man ändå bara hållt på med detta i ett år. Weeiii.
Mina förväntningar på hur måndagens event blir, är faktiskt riktigt höga. Men det är bara bra för det får mig att verkligen söka inspiration och idag hade Michelle den äran. Hennes design på halsbandet ska jag verkligen försöka efterlikna. Så jäkla tufft.
Det roliga var ändå när Michelle hade uppe ett par av mina halsband på bänken innan filmen och vår lärare kommer fram nyfiket. Hon gillade verkligen mina verk och jag satt där röd om kinderna och ganska stolt. Hon hade tydligen ett fräsigt armband hemma som hon fått av en väninna. Detta skulle hon ta med och visa mig :)




See ya!

Ledig

Skönt att vara ledig idag, inte för att gårdagen var tuff men det händer lite idag. Måste egentligen ta tag i disken och sen duscha. Ska ta bussen vid lite över tre till ungdomsmottagningen. Sen när man kommer hem blir det att sitta med pärlor, anders är iväg och tränar så man får passa på. Speciellt nu när jag ska ha pärlparty på måndag ( känner mig en aning stressad haha men jag har ganska bra med tid på mig att få gjort lite mer smycken). Är dessutom ledig på torsdag då jag tänkte sitta större delen av dagen. Gjorde en fin ring igår, gick ganska bra med tanke på mina naglar :)
Skulle ju vara himla kul om man får sålt lite, men även att få beställningar. Det kommer ju en jul inom kort så det är ju en perfe-present att ge bort. Dessutom fyller man ju år snart så då kan man önska sig presentkort på pärlgrossisten :) Weeii, längtar faktiskt efter att ha födelsedag. Det blir man aldrig för gammal för :)

// Michelle

Night

Våra älskade gäster åkte för en stund sen och nu sitter jag här mätt och glad med fiiina naglar. Gud vilket charmtroll Liam är. En riktig sötnos och snygging hehe. Daniela, du ska verkligen ha tack för ditt jobb med mina naglar, ingen lätt match! Så himla nöjd kan jag ärligt säga.

                                                           Före                                                                 



Efter



Japp, nöjd är jag!

Måste ju bara lägga upp en bild på sötnosen och min man :)



Men också på föräldrarna, våra goa vänner!



Tack för en helt underbar lördag! ♥

Lolli

Lördag mina vänner! Och det betyder besök av helsingborg och nagelbyggning :) Måste ju bara berömma mig själv då jag har fått lite naglar på två veckor(!!!!) Det är ju inget vanligt i min värld om man säger så. Men idag ska jag alltså få ett komplement så att jag verkligen inte kan komma åt dem. Så najs!

Blir dessutom massor av gos med Liam, gud så härligt. Vi har köpt en spindelman-keps till honom men både Anders och jag har redan lånat den lite, så himla söt (för dem som inte vet så älskar jag spindelmannen!). Får jag själv en pojke en dag så blir det garanterat en massa spindelman-prylar i hans rum. Absolut garanterat!

I'm exactly where I'm supposed to be now.

Vi ska mysa med Tom & Jerry kex ikväll!

Bye.








Fredag

Så otroligt skönt med fredag. Så hinner man återhämta sig från alla tokigheter i skolan med tjejerna. De är jättegoa på alla vis men i två veckor har jag haft magkramp efter alla skrattanfall. Fast jag får ju skylla mig själv. Men huvudsaken är ju ändå att vi trivs med varandra och att vi har kul. För det har vi verkligen!

Efter att vi ätit lunch (curry, indisk kycklinggryta, nudlar med falukorv samt bön och äggsallad) begav vi oss upp till stan (Sara och Michelle övergav oss för lunch på jensen). Vi skulle vara smakråd ang ett par skor som Sharon var osäker på om hon skulle ha. De kostade en del slantar men fina var dem så tillslut tog hon dem (jag råkade nog stressa henne till ett beslut). Sedan skulle vi vidare till sjukhuset och få lite information men det var ju över på 15 min så nu är man himma och det klagar jag inte på.

Här nedan kommer lite bilder på skoltöserna och mina smycken som jag gör, kommentera gärna och let me know om ni vill köpa :)

Första gången jag stöter på en Michelle till i klassen, skumt!
Är mitt uppe i nåt hon vill förmedla hahaVill bita Michelle




Snart

Snart kommer Kim med vår nya sängstomme! Den är köpt på ikea och nu när han ska flytta upp till familjen i helsingborg får vi överta den, me like! Så det blir lite kaffe och nån pralin till fika. Mys. Fast det riktiga myset sker på lördag. Då kommer hela familjen hit och Daniela ska fixa mina naglar. I cant wait :) Vet bara inte vad vi ska bjuda på för gott, kyckling kanske?
Lek och bus blir det med Liam iallafall, det garanteras! Man kan inte hålla sig väck från honom, lilla guldklimp.

Nu har Kim åkt igen och vi bestämde fläskfilé med klyftpotatis och god sås. Inte helt fel!
Imorgon är det redovisning i skolan. Men min grupp har varit mycket duktig. Vi har dessutom himla kul så idag spikade vi ett datum för tjejkväll med kex, ost och VIN (Sharon hade garanterat sagt till mig att skriva det med stora bokstäver för att tydliggöra att vinet är det viktiga hehe)

Har börjat fundera över min önskelista, inte så himla lätt som när man var liten. Då räckte det att man tittade i leksaks-tidningen för där fanns alltid saker man ville ha. Fast nu är det lite roligare att önska. Man har ju använding för grejorna på ett helt annat sätt. Man använder dem moget. Har fått för mig att jag vill ha en bra kamera. Min gamla vill inte längre och bilderna blir inget vidare. alltså dags för en ny.
En anna sak jag verkligen önskar mig är Nigellas nya kokbok. Hon är så himla toppen. Lätt och god mat på ett litet kick :)

Nu ska jag strax mysa med Idol och nyponsoppa, mums!

chellelicious.blogg.se

Jahapp. Så fick man ett infall och nu har man en blogg. Det gick fort det. Undrar varför jag inte skaffat detta innan?! Sis inspererade mig till namnet men det verkade vara lugnt för hennes del så nu är det vara att köra så det ryker :)

Har börjat på vux-utbildning på rönnen, ska bli undersköterska. Än så länge är det riktigt roligt, försöker förstå mig på klassen men har redan fastnat för en del människor. Och de verkar gilla mig med :) Vilken tur :P Jag och Emma fyller år på samma dag, spookie hehe. Och vi är fyra tjejer som har födelsedag mellan den 20-31 oktober, lite tufft faktiskt!

Var och klippte mig i lördags, blev verkligen nöjd. Lite tuffare än förrut!
Nu ska jag kolla runt lite och försöka designa lite :)

See ya!


Tjejmys hemma hos mig.

RSS 2.0