My inspiration

Den har varit borta ett tag när det gäller smyckena men har hittat en del nya grejor så nu hoppas jag att den väcks igen!
Det blir nog så ibland men har bestämt mig för att ha ett party inom en snar framtid så bäst att jag tar tillvara på mina nya idéer eller vad säger ni?!
Lägger in några nya bilder så kan ni ju alltid höra av er om det är nåt som verkar intressant ;)













Verkar det intressant?!
Hör av er!



The Weekend

I fredags spenderade jag kvällen hos annie med god middag och nyttiga snacks. Himla mysigt var det. Tyvärr var jag jättetrött att jag hade kunnat somna vid sju utan problem. Men annie höll mig uppe och det var nog bra. Vi kollade på Lets dance och lite av Inte utan min dotter. Sen på lördagen käkade vi frulle och jag blev körd hem. Väl hemma plockade anders och jag lite och sen körde vi med anders kompis till jägersro för att handla lite dricka till kvällen samt snacks. På eftermiddagen pysslade jag lite och fixade till mig för att på bästa sätt kunna ta emot allt folk som skulle komma och fira anders.
Festen var jättetrevlig och jag fick träffa tre nya personer. Men jag var himla trött så när vissa bestämde sig för att gå ut så valde jag gladeligen att hoppa i säng. Anders kom inte hem förrän halv fem så det var nog roligt för honom att sticka ut. Vi är ju inte så himla glada för att gå ut men känner man för det så =)
Söndagen var så himla lugn och skön och jag gjorde inte mer nyttigt än att städa undan efter festen och tvätta. Dagen spenderades i soffan med den roliga serien "Chuck" och anders så jag kunde inte ha det bättre. Senare på kvällen kollade vi X-Men 2 och jag måste säga att jag gillar hela triologin faktiskt.

Just nu sitter jag i skolan och har lunch. Längtar tills jag ska börja dra mig inåt stan för att möta upp annie. Ska gå och käka på thai vid triangeln och sen blir det nog en vända i lite affärer. Får passa mig bara så att shoppoholikern i mig inte tar över ;) Blir ju lätt så när man vill ha massor och har en slant. Nepp, pass upp!

/ Tjingeling

Nån som vill ge mig en Kitchen Aid?



Jag tycker att den är fantastisk!
Vill ha!!

Twilight

Ser på den just nu men tydligen har de nån spärr så efter 72 minuter så måste man vänta en halv-timme innan man kan fortsätta se filmen. Skumt. Men bra är den. Så fin kärlek mellan två personer. Ohh. Ja, undrar hur den slutar..=)
Igår köpte jag med mig pizza hem till mormor till lunch. Och hon uppskatade mycket att jag kom och vi hade det lika trevligt som alltid. Hon berättar historier om hur det var förr och om min släkt. Härligt. Det kommer vi alltid ha. Hon är underbar när hon vill och känner för det. Hon gillade iallafall hawaii-pizzan så det skulle hon beställa nästa gång hon äter det. Sen var det hem och förbereda inför fikan på kvällen med anders mammas, dixie, niclas och my. Vi hade det trevligt men skönt sen när de gick och vi fick ha resten av kvällen själva. Kan bli för mycket ibland.

Imorgon ska jag till annie på mysmiddag. Sticker dit direkt efter skolan som slutar halv fyra..Lång dag. Men sen blir jag så härligt bortskämd hos henne så jag vet att jag överlever. =) Vet inte vad vi hittar på men alltid blir det något. Sen ska jag sova där. Skönt att slippa tänka på att ta sig hem. Nu ska jag fortsätta kolla filmen så vi hörs!

Bye!

Takin´ back my love

Mys på hög nivå här hemma. Blev som jag skrev i det förra inlägget, en sallad och flickan med pärlörhänge. Nu har jag precis fixat hem två nya album, Nickelback Dark Hourse och Enrique Iglesias Greatest Hits. Och de är så jäkla bra. Vet inte var jag fick just dessa två ifrån men de är så värt väntan och idén jag fick :)

De är hjältar om nån. I deras låtar drömmer jag mig bort en stund och fantiserar ihop ett helt nytt liv. Kärlek. Besvarad från en prins. Eller nåt åt det hållet. Så som i film. Men just det, det är ju bara film. Verkligenheten ser inte ut så. Varför då? Jag hade känt mig mer som människa om jag fått leva som i film. Men som tur är kan inte verkligheten ta mina tankar ifrån mig. De får jag behålla för mig själv.

Och vilka tankar som finns i mitt huvud. Alla är inte bra, vissa är förbjudna och vissa glädjer mig så otroligt. Men så vips, är verkligheten ifatt mig igen. Det är konstigt, att jag vill in i en annan form av verklighet. Hur jag än försöker vara realistisk så är fantasin bakom hörnet och idéer om ett helt annat liv öppnar sin dörr åt mig. Inte för att mitt liv är trist. Det tycker jag inte. Jag har mycket som jag är nöjd över.

Och jag har massor av härliga minnen. Mest av allt så är jag nöjd med den Michelle som jag skapat. Min personlighet. Klart jag har skönhetsfläckar. Det har alla. På nåt sätt får jag nog tacka mina hemska händelser i mitt liv. De såg till att jag blev formad till den jag är. Dock även kroppsligt tyvärr men fläckarna sätter sig alltid nånstans där man inte vill. Men att jag är en öppen och god människa gör mig glad. Av allt det jag har fått erfara så har det mesta varit riktigt tråkiga saker. Jag fick växa upp alldeles för fort, jag hade ingen riktig mamma på ett par år och sen har det varit lite fram och tillbaka med det, jag fick aldrig min riktiga tonårsperiod och jag fick aldrig lov att vara den oansvariga. Det jag mest skulle vilja ha tillbaka är den mamman jag kände när hon var frisk. Innan jag var tio år. Men sen blev hon nån annan. En vuxen i mitt liv. Ingen mamma utan nån mer kamratlig familjemedlem. Jag växte upp själv. Dock är jag glad över att vi hade mens och sex-snacket innan hon hann bli sjuk. Det gjorde mycket för mig.

Så jag är en formning av allt som jag har varit med om. Nån liten bit från alla händelser, ringa ambulans när man tio och försöka hålla kvar mamma i livet medans hjälp är på väg. Att se sin mamma vara nån väldigt läskig person som inte är mamma. Nån bit från de glädjande stunder vi också har haft. Oron, panikångesten, vuxenrollen. Allt kom för tidigt. Jag hade velat få vara barn. Det är en stor saknad. Men jag hade ett stort stöd. Mina vänner som var mina riktiga vänner under alla dessa år. Sara, Annie, Emma, Sandra, Ylva, Ricke, Anders. <3

Usch nä, nu får det vara bra för ikväll med allt detta ledsamma tjafs. Tur man har nånstans att skriva av sig när ens hjärna inte kan slå ut minnesbilder från ens liv som gör att man bara vill skrika.

Sov gott, det ska jag göra!

Skarven

Då har man jobbat klart en av dagarna denna helg. Skönt som attan. Tiden rinner iväg och snart är det ny vecka. Men ska inte klaga på det för jag har redan fredagen att se fram emot. Den ska spenderas med annie och det innebär mys =)

Igår var jag hemma hos erica på middag. Min gamla vän från petri och litterär gestaltnings kursen hehe. Har en superbra lägenhet i kirseberg som var superfin verkligen. Och var så härligt att höra att hon trivs. Köttfärspaj stod på menyn samt sallad med vindruvor, nötter, isbergssallad, körsbärstomat, gurka och päron. Mumma var det! Satt och njöt av middagen länge länge och sen kollade vi på lets dance. Roligt var att vi tycker lika om deltagarna om mycket. Sen blev det en god kopp te i muggarna jag hade med som inflyttningspresent samt brownie. Jag njöt hela kvällen och detta ska göras om bannemej!

Nu ska jag fixa en god sallad och kolla på flickan med pärlörhänge. Anders är i sjöbo så jag får se till att njuta lite jag med :)
Hejsvej!


Saknad

Ja, det blir så himla tomt efter Emma. Hade ju hejdå-middag för henne igår. Hon hade gjort underbart goda pizzor och bjöd på gott vin till. Träffade även Patte, Matilda, Sandra, Christel och Malin. Trevligt. Och när Sandra höll tal så kunde jag inte hålla tårarna väck. Det gick inte. Så fint. Och jag fick tack för att jag presenterat Sandra och Emma för varandra. Blev rörd i hjärtat. Och sen blev det lite mer vin och så var kvällen igång. Härligt var det och jag vill tillbaka till det. Underbara tjejer. Och jag har nu lovat bort mig en weekend med annie till london för att hälsa på så det ska hållas. Ska spara redan nu. =)
Sen har jag saknat Sandra massor så det var lite extra skoj att träffa henne. Och Emma lyste som vanligt, sötnos. Hon fick två pocket av oss och ett armband och örhängen som annie gjort. Så fint!

Sen blev jag, Annie och Patte upphämtade av Anders och hemkörda. Najs med tanke på att jag inte var nykter haha. Men som tur var mådde jag bra imorse, någerlunda iallafall. Kändes lite men det var det definitivt värt. Kurskompisarna var nog mer störda än jag idag :)

Nu ska jag snart tvätta och fixa undan och sen blir det middag: snitzel, hasselbackspotatis och beairnaissås.
Tjingeling!







Ni betyder <3

En onsdag som denna

Så har jag varit i skolan och fått en härlig dos av mina kursare. Michelle var tillbaka och denna glöd hon har har man saknat. Människan har ju varit i både Kina och Venezuela under lovet så det blev inte att det fanns tid att ses. Men nu är hon back. Och de andra är varit lika saknade!

Blev iallafall ingen heldag så min lunch (kycklingsallad med egen dressing) åts upp här hemma istället för en stund sen. Var smaskens. Men ska ju hem till emma vid fem och käka hejdå-middag för hon ska till england 6 månader. Jisses, blir tomt här hemma. Ingen fika och det där men vem vet, man kanske tar en weekend dit nån gång under de 6 månaderna.

Så innan emma, har annie och jag bestämt för att gå i stan och kolla lite på gina. Måste förresten kolla busstider ang det..Jepp. Blir irriterad bara jag tänker på att de har höjt avgiften till 22kr. Rena rånet faktiskt. Hemskt.

Så här knäppa var annie och jag i måndags: Njut för det är bilden värd!



Bye gott folk!

Hero

Ännu en söndag. Har precis fått lite ordning här hemma. Var hos mamma i fredags, behövde träffa henne. Härligt hade vi det med grillad kyckling och sallad och bröd. Mumma var det! Sen blev det te och dx-boll, helt underbart. Men ska dock erkänna att jag råkade gå vilse när jag var ute med oliver..Japp, vi gick och gick och plötsligt var jag lost..Haha, det händer ju ibland =) Men så hittade jag en skylt med gånglåtsvägen så den följde jag och vi hittade hem. Vilket äventyr! Japp, man vet aldrig vad som händer när man är med mig. Ganska roligt att vara en sån person.

Blev sen hem på kvällen och redde ut ett o annat med anders. Tror vi är på rätt spår igen. Men måste lära mig att ha tålamod. Tålamod är inte mitt förstanamn, tyvärr är det så. Men vi ska hitta tillbaka till varandra. Det tänker jag jobba på iallafall. Om det skulle vara meningen med nåt annat så visar det sig säkert. Men just nu vill jag leva och trivas. Appropå trivas, dammsugade och torkade golven nyss. Även disken är väck. Super! Känns som man kan börja veckan utan att känna att här är ett bombnedslag.

Imorgon börjar dagen med datorkunskap och sen social omsorg på eftermiddagen. Har tatt fram resten till morgonens lunch. Ska bara koka ris till. Och nej, det blir inte den vanliga kycklinggrytan som jag alltid annars har haft med mig =) Men det hade kunnat vara det hihi. Men bestämde mig för att ta steget att välja nåt annat. Måste utvecklas!

Ha en god söndag alla och dagens smach hit är Nas Ft. Keri Hilson - Hero

Tidig kväll?!

Tror att det blir det idag. Orkar inte vara uppe. Mår verkligen inte bra. Usch. Och så släppte anders en bomb igår när vi skulle sova. Precis som jag kunde sova då..Och denna jävla knöl i magen. Shyst! Så jag funderar starkt på att försöka somna innan honom så jag får lite lugn och ro. Men först blir det situps! Jajamen, träningen sätts inte på sidan bara för att han är en klant. Usch nä, blir bara så ledsen när jag tänker på det. Kan jag inte bara få en nyckel till hans hjärna?! Tror inte att det blir en bra helg hemma så ska försöka hålla mig väck så mycket det går. Kanske sticker till mamma imorgon kväll o sover där eller så. Känner bara att jag inte vill vara här. Han behöver få vara ifred med sitt. Bättre att han tar steget när han vill prata.

Gluupp!

Back in the game

Då har livet börjat igen med skola och annat som hör det till. Var frustrerad igår över att jag inte skulle få min sovmorgon idag för det var så mycket klydd om vi skulle börja en ny kurs eller hur det skulle bli..Ja, jag hade en del människor att ringa igår om detta om vi säger så..Help! Men vi stack till skolan och nej, vi hade inga lektioner utan börjar imorgon som jag hela tiden visste att vi skulle göra. Ahh fy för stök. Men nu har det ordnat sig igen.

Har varit en ganska svår tid nu men jag tror att saker kanske kommer att fixa sig trots allt. Kanske har drömmarna betytt nåt annat än vad jag trott. Jag vill inte fundera mer på det, jag vill bara leva. Men ibland styrs man av tankarna och jag har verkligen varit konfunderad över detta. Tänk om man kunde se in i framtiden för ett ögonblick. Jag känner ibland att jag behöver det. Hur vet man annars att man väljer rätt? Jag vill inte titta tillbaka om 40 år och ångra nåt. Jag vill känna att beslutet har varit rätt hela tiden. Jag vill känna mig älskad och respekterad för den Michelle jag är. Jag har bara mig själv i slutändan och jag vet att jag skulle få stöd. Så nu blir det lite upp till bevis om detta ska fortsätta eller ej.
Och dessa drömmar. Han är där hela tiden. Ibland tror jag att han finns i mitt liv på riktigt för allt är så verkligt. Börjar dock kännas lite bättre men är rädd för att han ska växa sig starkare. Det vet jag inte om det skulle vara så positivt. Även om han får mig att fly verkligheten ett slag. Ibland är det så himla skönt. Ibland känner jag mig bara så älskad. Av nåt som inte finns..Skärp dig nu ärligt talat! Jisses alltså..Nä, deal with it fortare än kvickt. Känslor..knepiga saker. Bläää.


Paus

Ja det blev en veckas paus från bloggandet men så är det ibland. Nu är jag tillbaka igen och ser fram emot ett nytt år. Hoppas att det kan bli något bättre än det vanliga åren. Vill ha lite extra lycka och mindre smärta. Men det är väl det livet går ut på. Så önska kan man alltid.
Julen var bra på en del sätt men jag var glad när julafton var över. Tror jag jobbar nästa jul, blir nog lättast så om jag får säga mitt.
Men nyår sen var betydligt bättre! Vi spenderade kvällen med annie och jimmy och anders (annie bror). Åt himla gott och skrattade massor. Blev också en del spelade av wii och guinnes record och guitarr hero, skitball verkligen! Vid tolvslaget blev det raketer och god skumpa som anders ordnat. Han är inte kock för ingenting :) Inte att han hade gjort den själv :) Men ni fattar hoppas jag! Underbar kväll iallafall och där fanns även plats för annies och mina funderingar, tur vi har varandra så vi får lite rätsida på våra liv när vi kör fast. För det händer ju verkligen ibland. Ska erkänna att jag just nu befinner mig i nån konstig bubbla med massa olika känslor som jag inte får rätt på. Och knäppa drömmar som jag nånstans vill ska slå in i verkligheten. Men då är vi där igen, i filmernas slut och deras röda tråd. I mitt nästa liv vet jag iallafall att jag ska vara med en helt annan person. Det är 100. Blev så tydligt för ett tag sen. Och då ska jag leva filmlivet och vara en prinsessa i ögonen hos nån annan. Konstigt att man känner så men det blir väl så när man varit ihop så länge och vet precis hur man är älskad och att man saknar vissa bitar som man inte får här. Ja, tankar. Och annie, du är så go när du säger det där med att följa sitt hjärta men mitt hjärta är inte riktigt friskt och du vet på vilket sätt. Ja, kärleken är inte alltid rättvis. Men livet ärväl så i guess.

// Chelle



RSS 2.0