Oj vad det går nu..

Jisses vad tiden går alltså. Nästan så man inte själv hinner med. Måste ju bara berätta att jag slutade på praktiken i förra veckan. Det var med lite sorg i hjärtat faktiskt. Men jag kan ju säga det att jag vann sopkastningen på torsdagskvällen och Pelle var mäkta stolt över mig hehe. Det hör till att även personalen inte har alla hästar hemma i stallet på en sådan avdelning, tur att man själv inte är helt vanlig. På fredagen bjöd jag iallafall på chokladkaka som var uppskattad. Sen som tack från Pelles sida blev det att vi delade på en julmust, inte alls fel!

Jag blev klar med uppgifterna lite innan de skulle lämnas in och det kändes väldigt bra med tanke på att jag har haft så mycket annat att göra med packning och så. Lite stolt över mig själv ang det då jag alltid annars presterar bäst med lite stresspress.

Fick nycklarna i måndags till lägenheten och man ser stor skillnad kan jag säga från när de förra hyresgästerna hade möbler. Väggarna känns inte så roliga men vi ska måla och fräscha upp den lite efter hand så jag vet att det kommer bli bra! Sen är det ju lite smågrejor som det alltid är men ja, det fixar man det med. Skönt iallafall att vi kommer härifrån, det är det stora pluset. Lägenhet har potensial att bli till det bättre iallafall och det är ju himla skönt!

Dock fick vi ingen kläm på hur den jäkla spisen funkar men det kanske pappa kan lista ut för jag vågar inte prova mig fram. På lördag bli iallafall flytten av och då är det massor av snälla människor som är oss behjälpliga: Anders mamma, Therese, Martin, Annie, Jimmy och Per. Så det är ju en jäkla hjälp faktiskt och det ska bli kul att vi är ett gäng. Vi planerar att börja vid nio halv tio och sen ska vi festa på kinamat på kvällen då även pappa tittar in hoppas jag =)

Annie och jag är väldigt inne på att börja träna på Johanneslust i höst! Hör och häpna, jag träna! Japp, nu är lusten här och det är dags ta mig fan, inte minst för att börja må bra och bli piggare! Så det ska vi undersöka närmare och det blir spännande! Kul att ha något att se fram emot!

Nä, om jag skulle bjuda på lite bilder på framtida inköp =)

   

   

    

     

Nu blir det nog en paus med bloggandet för ett tag, ska få ordning på internet borta i nya lägenheten så det kan dröja innan vi hörs igen. Ha det gött alla!

// Michelle




RSS 2.0