Fika och prov

Igår var det hem och plugga inför provet idag. Jag ansträngde mig verkligen för sen skulle man iväg och fika med Annie och My. Men min bussresa var nåt av det värsta jag varit med om. Jag som hade tänkt plugga på bussen in till stan men det gick verkligen inte. Anyway, fikan var supermys. Detta var inte tack vare Espresso House. Jag beställde varm choklad och en choklad hasselnöts-muffins. Bläääää! Usch, det var sista gången jag stöttar deras företag. Såklart var chokladen varm i typ 5 min och sen bara försvann all värme. Så ska det inte vara. Och kakan, usch så sött. Fy, nä det gör jag inte om. Isåfall skulle det vara att endast bidra till en kopp te.
Vi hade iallafall trevligt, inte sett my sen annies fest så det var kul. Superfräch och söt :) Och hennes roliga kommentarer hihi, du är nåt extra du. Så härligt! Sen var annie snäll och körde mig hem. Förlåt att jag skratta vännen men som du sa, vad ska man göra annars i sådana situationer?! Usch nä, anledningen till det var ju inte roligt.

Idag gjorde jag prov och det är så skönt att det är gjort. Men jag kan inte vila än..Hemsk uppgift till på måndag men idag tänker jag ta det lugnt, det förtjänanar jag faktiskt. Tar tag i allt i morgon. Måste få pusta lite..

Usch ja, måste beklaga mig över min dumma ostbågerygg! Espresso house har ju låga fåtöljer och när jag skulle sätta mig så trodde jag att de var lika höga som allt annat man sätter sig på/i men så var ju inte fallet. Så det knakar duktigt i ryggen och jag känner tårarna men håller mig. Sen satt jag och vred mig hela fikan typ och det var nästan att anders fick hjälpa mig med sånt jag skulle göra i "bockat-tillstånd". Få av strumporna, byxorna osv..Usch ja och så fick jag sova med kuddar under ryggen inatt så jag har sovit jättegott, eller inte!! Får se vad det blir av det..Har fortfarande ont men pausar med klagandet lite. Blir så tråkig läsning ;)

Bye!

Kommentarer
Postat av: annie

men gumman..ehouse låter mer som en traumatiskt upplevelse än mysigt för dig jue...osså säger du inget om kakan..stackare...haha..men lite komiskt ändå..=) Sköt om dig och ta d nu lugnt, som du skrev..det förtjänar du!(L)

2008-12-12 @ 17:15:31
URL: http://missidetorka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0