Som ett nytt vardagsrum.

Jaa, vi hämtade hem alla möbler i fredags, från svedala till sjöbo. Men vi packade bara upp delarna av soffan och tog bort all plast och sådär. Sen åkte vi och hämtade Martin och hans far och en vän till dem, de hade nämligen varit på wiskey provning här i malmö. Med wiskey i blodet hade vi en härlig biltur till sjöbo där vi släppte av Martins pappa och hans kompis. Martin földe med oss hem och vi satte ihop soffan. Sen var vi alla så trötta så det blev sängen.
Igår gick vi upp halv åtta, åt frukost med Martin och snackade lite, han skulle nämligen iväg och skjuta i trelleborg, för att så småningom ta jägarexamen. Anders och jag ville inte lägga oss så vi fortsatte att ställa i ordning och anders fixade med allt det elektriska. Sen plockade vi undan här hemma och det blev så fint. Vad tycker ni om vårt nya vardagsrum?



Har precis kommit hem från Entré där jag, pappa, lillbror och syster har bowlat och ätit världens godaste hamburgare! Ummm, så gott det var! Kan ju dock säga att jag förlorade bowlingen, ganska så stort men det är bara att gå på det igen snart. Kul är det iallafall! Och pappa fick sin strike tillslut, dock hade Nadine fått 3 innan det =)

Pöss och kraaam!


Kommentarer
Postat av: emma

Vad skönt att få allt på plats! Och fint blev det ju!

2009-10-19 @ 16:43:56
URL: http://vildesmamma.blogg.se/
Postat av: grenadine

Looking good! Lovely for u. Hugs

2009-10-19 @ 17:42:11
Postat av: annie

wow va fint det blev....men nu har ja ju sett det! haha..men ser fram emot imorgon gumman!Kärlek!(L)

2009-10-20 @ 13:57:23
URL: http://missidetorka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0