Pilatesboll?

Har fått för mig att jag vid nästa lön ska köpa mig en pilatesboll. Verkar sjukt bra och övningarna man kan göra tror jag passar för mina mål =) Så jag får kolla runt och se om jag hittar nån till ett bra pris. Ellos hade nåt men vet inte om den är tillräckligt stor..

Blev ju lite inspirerad igår när de visade Hollywood fruar på tv och Anna Anka gjorde övningar med en pilatesboll. Men jag nog aldrig tappat hakan så mycket som när de visade inslag om just Anna Anka. Hon har ju problem, så är det ju bara. Vilken bitch! Men sjukt kul program måste jag säga, där kan vi ju snacka om att man verkligen drar på mungiporna! Så det blir garanterat att följa varje måndag nu i tre veckor till. Snacka om patetiska fruar!

Idag fyller Annie-hjärtat år och på lördag ska vi fira henne! Ska bli trevligt. Får klura ut en bra present, inte så lätt alltid! Men nåt blir det alltid! =)

Strax ska jag ta en dusch och sen ta disken från igår. Kanske hinner jag börja på min reflektion innan jag ska till Michaela på lunch men annars så får det bli ikväll.

Ha en toppendag allihop! // Chelle



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0