Stolt!

Det är jag verkligen över mig själv, jag har nämligen inte rört mina naglar (bitit/rivit) sen den 4 april!! Det var då jag och annie byggde våra naglar på entré. Har äntligen listat ut hur man gör snygga naglar själv så nu är det det som gäller!
Som bevis på framstegen så tog jag en bild när två av naglarna ändå hade lossat på kanterna.



Det kallar jag framsteg! Så har mina naglar aldrig sett ut innan.
Det är bara att fortsätta kampen!

// Chelle

Kommentarer
Postat av: Jessica

Dra på lack nu! Annars kommer du bita ner skiten bara för att den fnasar sig, viker sig eller på annat sätt går sönder. Nagelolja är ockås skitbra, det gör nageln segare och gör att den enklare växer fast tillbaka på nagebädden. Bra jobbat! Jag ska till släkten i Oslo, efter canceropration, och besöka dom och bara vara tillsammans. Tar med mig Ludde också! Ha en bra helg!

2009-04-24 @ 08:52:04
Postat av: annie

ohh så fina gumman..men herregud va ja missar inlägg..tycker man e här inne var dag o kollar sen helt plötsligt e man tre back..trist m praktiken,får dåligt samvete nu att vi ej snackat..men ja tror o d låter som att psykos kommer att vara en givande avdelning..d va ju där ja var..=) men verkar ha hänt mer för dig på en halv vecka än va d gjorde för mig på sex, haha...ringer ikväll..miss you...(L)

2009-04-24 @ 14:40:01
URL: http://missidetorka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0